Cum a distrus PSD = ciuma roşie învăţământul din România: astăzi, despre monopolizarea pieţii manualelor şcolare în 2004, în plin regim PSD

joi, martie 19, 2020 8:25
Posted in category Educatie

De la stânga: Alexandru Athanasiu, Adrian Năstase, Cosmin GuşăMinisterul Educaţiei (din 2004 – n.m.) şi-a detonat o bombă sub corupt

Scandalul monopolizării pieţei manualelor şcolare de către favoriţii PSD erupe din nou. Pentru azi vă oferim un exemplu de licitaţie dreasă din topor de lotrii ministrului Athanasiu.

Să ieşim niţel din cuprinsul materialului apărut în “Academia Caţavencu”, nr. 643/2004, pentru a ne aminti cine este Alexandru Athanasiu.

  • Este jegul care a vândut Partidul Social-Democrat din Român (PSDR), apărut la finalul secolului al XIX-lea şi condus o vreme, după 1989, de către Sergiu Cunescu, comuniştilor KGB-istului criminal Ion Iliescu.
  • Este viermele care a modificat denumirea de Evaluare Naţională, denumire cu parfum academic, în Testare Naţională, plus că a modificat criteriile iniţiale de intrare în liceu, stabilite de Ministerul Educaţiei, condus de Andrei Marga, anume că fiecare absolvent al clasei a VIII-a trebuia să obţină minim 5 la fiecare probă a Evaluării Naţionale (cum se numeşte astăzi) pentru a intra în liceu (aşa a stabilit Andrei Marga), modificat de licheaua Athanasiu în faptul că media probelor de la Evaluare Naţională trebuie să fie minim 5, nu contează că eşti o nulitate la Matematică, de exemplu, unde ai luat 2, dacă iei 8 la Limba şi Literatura Română, ai devenit licean, unde la matematică o să străluceşti la logaritmi, integrale, derivate, trigonometrie etc. (hăăă, hăăă, hăăă). Evident, mai rău de atât a făcut ţoapa PSD-istă Ecaterina Andronescu, cea care a eliminat orice barieră a notei la Evaluare Naţională, pentru a intra la liceu. Adică, prostovanul perfect, care ia 1 (unu) la Matematică şi 1 (unu) la Limba şi Literatura Română va fi licean, acolo unde va străluci la analize literare sau probleme de nimim şi maxim, şiruri de numere reale, progresii aritmetice şi geometrice, inducţie matematică, geometrie vectorială la Matematică (hăăă, hăăă, hăăă).
  • Tot limbricul Alexandru Athanasiu este cel care a eliminat de la Evaluarea Naţională, adică de la examenul susţinut de absolvenţii clasei a VIII-a, proba de Istoria Românilor / Geografia României, considerând licheaua, probabil, în ton cu restul PSD-iştilor trădători de neam şi ţară, că nu este important să-ţi cunoşti istoria, dacă eşti român, sau să-ţi cunoşti ţara lăsată moştenire ţie de străbunii tăi, pentru ca la rândul tăi s-o laşi întreagă, dezvoltată, civilizată urmăşilor tăi (nu jecmănită, cum au făcut şi fac ciumaţii roşii criminali din PSD)

Să revenim la articolul din “Academia Caţavencu”.

Ia auzi. Pe 25 martie (2004 – n.m.), în Monitorul Oficial (MO), a fost publicat anunţul. Pe 25, zic, puteai citi în MO că deja de 2 zile (“începând cu 23 martie”) putea fi obţinută documentaţia privind competiţia pentru adjudecarea unui număr de 126 de titluri de manuale. Data-limită pentru depunerea ofertelor este anunţată pentru, hăăt, 21 aprilie.

Ai avea, cum ar veni, aproape o lună ca să scrii 126 (o sută douăzeci şi şase) de manuale pentru clasele a 9-a şi a 10-a. Cu mult umor, anunţul precizează şi că “ofertele vor fi deschise pe 21 aprilie ora 12,30”. Râdem de chestia cu ora, pentru că joia trecută (1 aprilie 2004), la ora 12, persoanele care încercau să obţină caietul de sarcini primeau cu nonşalanţă răspunsul că “încă nu le avem”. Motivul? “Nu s-au semnat.”

Dincolo de faptul că ministerul publică anunţuri mincinoase, cu întârziere, ideea de a organiza o licitaţie pentru manuale de clasa a 10-a – an de studiu pentru care încă nu există (nu exista în aprilie 2004 – n.m.) o programă – în baza unor caiete de sarcini care, la o săptămână de la anunţarea licitaţiei, încă nu existau nu înseamnă decât că se pregăteşte un cadou eternelor edituri Aramis şi puii (Mega Press, Ana 2000, Tribuna Învăţământului, Afişele PSD).

Proprietarul Aramisului, dl. Sorin Peneş, are (avea în 2004 – n.m.) deja monopolul pentru manualele din ciclul primar. Mecanismul folosit astăzi (aprilie 2004 – n.m.) pentru a i se da drumul şi pe pajiştea claselor a 9-a şi a 10-a este prima recunoaştere explicită a faptului că ministerul nu e în serviciul publicului, cu un amărât prezervativ pe organul mafiotului.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu