Statul PSD = ciuma roşie e un ţaran prost, şi gras, dependent de şpagă

vineri, mai 3, 2019 10:25

PSDIar acest stat, creat de mafioţii din PSD, trebuie să moară. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Pentru România. E adevărat, s-ar putea să plângă nişte hoţi după banii confiscaţi, bani furaţi de la noi toţi, dar mai bine plâng nişte zeci de mafioţi, milionari în euro din bani furaţi, decât să asistăm pasivi cum este distrusă o ţară, cum este condamnată România la înapoiere economică, subdezvoltare, izolare etc.

Deoarece exact asta face ciuma roşie, atunci când taie toate fondurile de la investiţii şi nu acceseseză fonduri europene: condamnă România la a fi cea mai înapoiată ţară economică din lume. Cu pomeni acordate bugetarilor, pensionarilor şi asistaţilor (pomeni oricum anulate de inflaţie) nu se construieşte o ţară de care să fii mândru.

Copiii şi nepoţii mei nu se vor mândri cu faptul că ţiganul analfabet care a făcut 10 copii, deşi în secolul XXI nu poţi procrea în neştire, dacă ştii că nu ai cu ce întreţine nişte copii, a primit pomeni de la ciuma roşie = PSD, ci se vor mândri cu autostrăzile României, cu spitalele moderne ale României, cu şcolile dotate ale României etc.

Haideţi să vedem şi un exemplu sugestiv despre cât de prost şi gras este statul PSD = ciuma roşie.

Justiţia (e vorba de justiţia cuplului Ilici “KGB” Iliescu – Adrian “Puşcărie” Năstase, din perioada 2001 – 2004 – n.m.) e dependentă de nicotină, cofeină şi şpaganină

Poate părea incredibil, dar ţigările, cafeaua şi găina au rămas cheile succesului în România. Chiar şi acum, când sorb din ibric şi trag din ţigară, îmi dau seama că am să scriu un material care va face carieră. Dar, să revin.

Să zicem că eşti avocat, intrat în Barou. Indiferent dacă îţi satisfaci sau nu stagiatura, poţi să devii avocat din oficiu la tribunal, ude să aperi nişte oameni la întâmplare şi primeşti 150.000 de lei (vechi – n.m.) pentru fiecare dosar pe care vrei să îl reprezinţi. Dacă iei vreo 40 de dosare, te-ai scos. Faci parte din high-life-ul angajaţilor fericiţi la stat. Însă ca tine vor să fie mulţi şi, dacă vrei să iei dosarele în primire inaintea altora, trebuie să împarţi nişte ţigări şi nişte cafea. După ce-ai reuşit asta, trebuie să te duci la arhivă, de unde îţi ridici dosarele propriu-zise, ca să ai ce studia. Şi acolo cafeaua s-a terminat, iar ţigări nu mai are nici femeia de serviciu. La naiba, iar trebuie să te duci la cumpărături. În sfârşit.

Ideea e că statul e ca un ţăran bogat, dependent de droguri. Singurul mod prin care poţi să-l satisfaci să-ţi dae nişte bani e să-i dai tu să bea şi să fumeze pe gratis. (“Academia Caţavencu”, nr. 602/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

3 Responses to “Statul PSD = ciuma roşie e un ţaran prost, şi gras, dependent de şpagă”

 1. PCR + inflaţie = PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 31st, 2019 at 16:46

  […] Statul PSD = ciuma roşie e un ţaran prost, şi gras, dependent de şpagă […]

 2. România, ţara morţilor care votează şi a pensionarilor care lucrează, mulţi ani după vârsta legală de pensionare | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2019 at 14:03

  […] Statul PSD = ciuma roşie e un ţaran prost, şi gras, dependent de şpagă […]

 3. Pentru a fi mafiot în România, după 1989, trebuia, şi trebuie, obligatoriu, să fii membru PSD | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2019 at 8:28

  […] Statul PSD = ciuma roşie e un ţaran prost, şi gras, dependent de şpagă […]

Adauga un comentariu