PCR + inflaţie = PSD

vineri, mai 31, 2019 16:46

Ion Iliescu si Nicolae CeausescuCocalarii analfabeţi din PSD = ciuma roşie se cred stăpânii absoluţi ai României, ca şi cum această ţară le-ar fi rămas moştenire de la mă-sa. Ia-auziţi ce debitează parlamentarul PSD Cătălin Rădulescu “Mitralieră”: “Medicii să dea salariile înapoi şi să plece din ţară”.

Ce se poate înţelege de aici? Păi, în primul rând că banii României, împrumutaţi sau colectaţi din taxe şi impozite, aparţin ciumei roşii, nu poporului român, cum ar crede unii “fraieri”, şi drept urmare, dacă PSD-iştii se supără, ne cer banii înapoi şi ne dau afară din ţară, doar, ca să repet, este ţara p*zdei mamii lor.

În al doilea rând, din cele declarate de parlamentarul PSD-ist “Mitralieră”, se mai poate înţelege că noi, cei care vrem hoţii, corupţii şi mafioţii din politică la puşcărie, respirăm deoarece PSD ne dă voie, circulăm în România graţie bunăvoinţei ciumei roşii, încă nu suntem alungaţi din ţară deoarece, printr-un gest de mărinimie, ciumaţii roşii de genul deputatului “Mitralieră” încă ne mai tolerează şi nu ne împuşcă.

Ca un fraier ce sunt, am crezut, în decembrie 1989, că am scăpat definitiv de gândirea imbecilă de cizmar analfabet care considera România ţara moştenită de la mă-sa, în care poţi face orice: dacă ai chef, dai “fraierilor” curent electric, dacă nu, nu; dacă ai chef, mai adaugi o oră de program la televizor, dacă nu, nu; dacă ai chef, dai căldură iarna în apartamente, dacă nu, nu; dacă ai chef, dai benzină celor care au maşini, dacă nu, nu; dacă ai chef, bagi nişte ciolane în alimentare, dacă nu, nu; dacă ai chef, dai 2 portocale de căciulă de Crăciun, dacă nu, nu; dacă ai chef, mai laşi câte un film la televizor, dacă nu bagi ode Odiosului şi Savantei la greu etc.

În România lui 2019, dacă PSD = ciuma roşie are chef, adaugă ceva la salariu – creştere anulată de inflaţie, dar să nu divagăm prea mult – , dacă nu, nu. Doar, şi repet pentru ultima oară ca să ne intre bine-n cap, România este proprietatea mafioţilor din PSD, stăpânii României, adică ai noştri, şi nu o ţară liberă, cum cred unii “fraieri”, în care toţi suntem egali în faţa legii.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu