România, ţara morţilor care votează şi a pensionarilor care lucrează, mulţi ani după vârsta legală de pensionare

sâmbătă, iunie 15, 2019 14:05

Copil anti-PSDIdeea acestui text a pornit de la un comentariul pe Facebook, al unui pupincurist al regimului comunist criminal (pleonasm asumat), cel care reproşa “capitalismului” (evident, cel românesc, deşi am mari îndoieli că se poate numi capitalism autentic realitatea din Republica Pesedistă România), faptul că tinerii nu-şi găsesc de lucru. Dar cum se face că în ţările cu democraţie consolidată, capitaliste din creştet până-n tălpi, tinerii îşi găsesc de lucru?! Ba mai mult, inclusiv tinerii România găsesc cu uşurinţă de muncă, chiar o muncă bine plătită, în ţări care n-au cunoscut comunismul şi sunt în plin capitalism, dacă nu chiar post-capitalism. Aceste realităţi demonstrează fără echivoc faptul că nu capitalismul este de vină pentru lipsa perspectivelor în România, mai ales pentru cei tineri, ci corupţia şi hoţia politicienilor, care au transformat această ţară într-o republică bananieră, departe de modelul societăţii democrate şi capitaliste occidentale.

Să luăm un exemplu: pensionarii reangajaţi la stat. Ca în orice ţară de căcat, România nu cultivă un mediu propice viitorului, adică tinerilor, ci are grijă în mod deosebit de cei în vârstă şi de morţi. Doar o ţară de rahat construieşte biserici pentru morţi, nu drumuri pentru cei vii, doar o ţară de căcat foloseşte pensionarii reangajaţi la stat în detrimentul celor tineri. Cum să nu plece tinerii din ţară din moment ce n-au nicio şansă în faţa dinozaurilor roşii, cu PCR-ul (pile-cunoştinţe-relaţii) în suflet, care prin şpăgi şi relaţii ies la pensie foarte devreme în anumite sectoare de stat (adică “de stat”, nu de lucrat), apoi sunt reangajaţi, primind şi pensie şi salariu.

Pensionarilor ar trebui să li se interzică să lucreze la stat după ieşirea la pensie!

Ai ieşit la pensie, du-te dracului acasă şi mănâncă-ţi liniştit pensia! Eşti un fost pupincurist comunist precum jigodia Teodor Meleşcanu, care are vreo 80 de ani şi primişte pensie normală, salariu de ministru, salariu de parlamentar şi alte “salarii” (c-aşa-i “la stat” şi nu-i aşa la lucrat), trebuie să fii obligat să te duci acasă, nu să distrugi această ţară prin mentalitatea ta învechită, de comunist criminal.

Cât priveşte cei din armată şi de pe unde-or fi, ce ies la pensie la 45 de ani, aceştia să-şi deschidă o afacere, dacă vor mai mulţi bani pe lângă pensie, să cultive roşii, să fabrice tricouri, e problema lor, dar nu la stat.

Ei, în aceste condiţii, tinerii ar avea o şansă să-şi găsească un job în România, aproape de cei dragi, nu să emigreze şi să fie ţinta bătăii de joc a mafioţilor din PSD = ciuma roşie = Mafia, cei care, după ce pun morţii să voteze şi pensionarii să lucreze, îi acuză pe tineri că stau prin baruri şi nu lucrează. Dar în Italia, Spania, Germania etc. cum de-şi găsesc de lucru tinerii români, jeguri din PSD?

Este clar: PSD = ciuma roşie = Mafia este un adevărat cancer pentru România!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu