Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XVIII)

miercuri, mai 24, 2017 17:16
Posted in category Mass-media

Stiri

 • Descoperire revoluţionară: O nouă formă de energie care va schimba ordinea mondială
  Este un gaz care a şters mare parte din viaţa de pe Pământ acum 275 de milioane de ani, iar Japonia îl priveşte acum ca pe o nouă formă de energie neconvenţională.
  Cunoscut sub denumirea de „gheaţă inflamabilă“, sau clatrat, noul potenţial combustibil este o substanţă asemenea unui şerbet ce constă în metan prins în gheţarii apelor. Seamănă cu un gheţar normal şi se găseşte de obicei chiar sub fundul mării, sub plăcile continentale.
  Calculele japoneze sugerează că ţara săracă în resurse ar avea suficiente depozite numai de-a lungul coastelor sale pentru a satisface nevoile energetice ale superputerii economice pentru următorii 100 de ani. Gazul îngheţat este răspândit şi în alte părţi ale globului şi poate furniza mai multă energie decât toate resursele combinate de petrol şi gaze ale lumii, potrivit unei estimări.
  „Zona iniţială de studiu din Japonia a fost regiunea de coastă care se întinde pe 400 km (de la Tokyo până la vârful vestic al insulei Honshu). Numai această regiune se estimează că înmagazinează suficinte rezerve pentru a alimenta toată Japonia cu gaz natural pentru aproape 14 ani“, spune guvernul japonez, care conduce studiile.
  Cercetătorii japonezi care lucrează pentru guvern au fost primii care au scos gaze naturale din hidraţii de metan de pe fundul mării, în luna martie. Obstacole tehnologice masive stau în calea extragerii gazului, care este dificil de accesat, deoarece este adesea mult sub nivelul mării.
  Tokyo subliniază provocările fracţionării hidraulice din anii `90 şi spune că progrese tehnologice similare vor face posibil accesul la energia din hidrat de metan. Cu puţine resurse naturale proprii, un program nuclear în stagnare şi puţine speranţe din partea energiilor regenerabile, Japonia speră că această substanţă o va putea salva de dependenţa de energie.
 • WhatsApp, cel mai folosit serviciu de mesagerie mobila. A depasit Facebook – raport
  Serviciul de mesagerie mobila WhatsApp este cel mai folosit la scara larga, depasind reteaua de socializare Facebook, arata un raport al companiei de cercetare in domeniul telefoniei mobile „On Device”, potrivit „The Telegraph”.
  Un sondaj realizat cu circa 4.000 de utilizatori de smartphone-uri din 5 tari a aratat ca 44% dintre ei folosesc WhatsApp cel putin o data pe saptamana, fata de 35% care folosesc mesageria Facebook.
  On Device a descoperit ca aplicatia de fotografii Snapchat este folosita, in SUA, mai ales de utilizatori cu varste cuprinse intre 16-24 de ani, grup de varsta care a inceput sa renunte la Facebook.
  Raportul a confirmat faptul ca aplicatiile de mesagerie sociala – precum WeChat, Twitter, BBM si Skype – reprezinta principala modalitate prin care oamenii comunica pe telefonul mobil.
  Studiul, bazat pe raspunsurile a 3.759 de utilizatori de telefoane smart din SUA, Brazilia, Africa de Sud, Indonezia si China, arata ca 86% dintre utilizatori folosesc mesageria zilnic, in timp ce 73% il folosesc pentru apeluri de voce, 75% pentru sms-uri si 60% e-mail.
  In luna aprilie, directorul executiv WhatsApp sustinea ca serviciul sau transmite 20 de miliarde de mesaje pe zi, dublu fata de Facebook.
  (Sursa (citeste mai mult))
 • Ai cont pe Yahoo!, Google sau Facebook? Serviciile știu aproape totul despre tine
  Compania de internet Yahoo a anunţat ieri că a primit, de la începutul anului, 29.000 de cereri de furnizare de informaţii despre utilizatorii săi, de la 16 ţări, cele mai multe provenind de la administraţia americană, transmite AFP.
  În primul său raport al ‘transparenţei’, motorul de căutare explică că a primit 12.444 cereri de la autorităţi americane, în primele şase luni ale anului 2013. Această cifră cuprinde toate tipurile de cereri de date, precizează Yahoo, fie că provin de la autorităţile judiciare sau autorităţile însărcinate cu securitatea naţională americană, în baza legii FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) şi a NSL (National Security Letters).
  Guvernul american ‘ne interzice să furnizăm detalii suplimentare privind numărul cererilor’, a arătat compania.
  ‘La Yahoo luăm foarte în serios confidenţialitatea utilizatorilor noştri’, a afirmat pe un blog Ron Bell, principalul avocat al Yahoo, precizând că departamentul juridic al companiei pretinde ca toate cererile guvernelor să fie adresate în mod legal şi în scopuri legale.
  Potrivit sursei citate, 37% din cererile americane au fost satisfăcute şi în 55% din cazuri Yahoo a furnizat informaţii ‘fără conţinut’ precum numele sau localizarea. 2% din aceste cereri au fost respinse iar 6% dintre ele nu au condus la furnizarea niciunei informaţii.
  Printre cele 16 ţări sau teritorii care au solicitat informaţii de la Yahoo, compania a citat Australia, Hong Kong, India, Noua Zeelandă, Taiwan, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie şi Brazilia.
  După Google şi Microsoft, Facebook a dezvăluit la sfârşitul lunii august că peste 70 de state au solicitat informaţii despre utilizatorii săi, în primul semestru din 2013.
 • FACEBOOK, decizie RADICALĂ: 83 DE MILIOANE de conturi vor fi ÎNCHISE
  Compania spune că aceste conturi sunt false. De asemenea, Facebook a anunţat că va închide şi conturile create pentru pisici, câini sau pentru bebeluşi.
  La data de 1 august 2012, Facebook anunţa că 8,7% din cele 955 milioane de conturi active din toată lumea sunt false.
  Cum motivează decizia? „Platforma noastră se bazează pe oamenii care îşi folosesc adevărata identitate”, a spus Joe Sullivan de la Facebook, scrie examiner.com.
  Ce se va întâmpla cu aceste conturi? Nu vor mai putea fi accesate de cel care le-a creat. Informaţiile vor fi stocate într-un fel de zonă virtuală moartă iar cei care au creat acele conturi nu-şi vor putea face altele noi fără permisiunea FACEBOOK.
 • Mădălin Voicu, acest țigan USLamist considerat reper moral la Antenele securistului Dan ‘Felix’ Voiculescu
  Daca tot se uita soția la tot felul de emisiuni ale Antenelor, uneori mai arunc și eu câte o privire. Și ce am remarcat: indiferent ce se discută într-o emisiune, de la găurile negre din Univers la chiloții lui Cătălin Botezatu, este prezent pentru a-și da cu părerea țiganul USLamist Mădălin Voicu. Ne-am putea întreba care sunt calitățile ce-l recomandă pe acest țigan îmbăiat să fie tot timpul la tembelizor, în afară de cea de fiu al tatălui său. După umila mea părere, pe acest Voicu nu-l recomandă nimic. Sau, poate, în Republica Țiganizată România, Mădălin Voicu este recomandat de următorul fapt ce-i relevă ‘moralitatea’ profundă: este tatăl a șase copii de la cinci femei (era în 2010, conform revistei ‘Academia Cațavencu’; poate, între timp, numărul a crescut). Ăsta-i ‘creștinismul’, sau, mai bine zis, cretinismul acestui țigan mai decolorat. Nici mulți închinătorii la Alah nu au așa ceva: femei fără număr. Dar cum religia țiganilor nu există, nici Mădălin Voicu nu-și face probleme cu Divinitatea. O singură întrebare s-ar mai pune: din moment ce 99% dintre români s-au declarat creștini la ultimul recensământ (cel din 2011), înseamnă că acceptă și înțeleg valorile creștine și condamnă curvăsăria, cum este și cea a lui Mădălin Voicu, adică un asemenea individ are sau nu are ce căuta la televizor într-o țară creștină? Răspuns: România este creștină doar cu numele, la fel ca țiganul Mădălin Voicu. În România, dacă ești un țigan mai înstărit, te ștergi la fund cu valorile creștine. Nu-i așa, Antena 1, 2, 3?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XVIII)”

 1. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XIX) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 16th, 2019 at 8:15

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XVIII) […]

 2. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XX) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2019 at 17:53

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XVIII) […]

 3. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXII) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2019 at 17:56

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XVIII) […]

 4. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXIII) | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2019 at 20:20

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XVIII) […]

 5. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXI) | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2019 at 20:55

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XVIII) […]

Adauga un comentariu