Strada trebuie sa se transforme in partid politic, daca se doreste o schimbare totala in Romania

luni, noiembrie 9, 2015 19:35

StradaExistă cazuri de partide politice care în 3 luni de la apariție au câștigat alegerile

Slovacia sau Slovenia este un astfel de caz recent, dar nu numai. Există mari șanse ca, pe fondul respingerii actualei clase politice în totalitatea sa, o mișcare nouă, neimplicată în politica ultimului sfert de veac, să obțină încrederea românilor. Altfel, vom avea aceleași partide, cu oameni din eșalonul al II-lea, eventual, adică un fel de rotație a cadrelor între mafioții care au vandalizat România.

Nu poți aștepta de la condamnatul penal Dragnea sau de la condamnații penali din PNL o altfel de politică

Este absurd să credem că PNL-ul, care-și ascunde mafioții în toaletele Parlamentului, este opțiunea corectă pentru o schimbare reală în România. Este absurd să credem că libidinosul Mihalache, consilierul Concediului Bine Făcut, cel care adoarme prin vizite oficiale (de la prea mult alcool?), este în masură să ofere românilor un plan coerent de ieșire din actuala situație. Avem o singură șansă: Transformarea străzii în partid politic.

De ce Băsescu linge unde a scuipat și scuipă unde a lins?

Băsescu devine, pe zi ce trece, tot mai penibil. În compania “comunistului” (așa s-a autodefinit, aceasta fiind spusă ca o laudă, într-un dispreț total fată de milioanele de victime ale dictaturii comuniste) Ion Cristoiu, acest asa-zis ziarist cu dicție de-ți vine să schimbi automat canalul, atunci când îl auzi, și cu un limbaj de tractorist având în vocabular maxim 50 de cuvinte, ce a mancat rahat cu polonicul si pe la Latrina 3, intr-o perioada, ei bine, Traian Băsescu o comite tot mai des. Atunci când te duci foarte des la tembelizor, în compania acestui jeg de Cristoiu sau a altui (de)formator de la Guiță TV, Striblea_bolșevicul_minune, ai impresia greșită că “Strada e penibilă” sau că “Laura Codruța Kovesi greșește” (nu zău, domnu’ Băsescu?) atunci când arestează mafioții care au ras tot în România. A-l vedea pe Traian Băsescu atoateștiutor și omul care orice ar zice este adevarul absolut este o greșeală. Ca orice muritor, Traian Băsescu are greșelile lui, dar ceea ce spune în ultima perioadă sunt de-a dreptul tâmpenii. De exemplu, în urmă cu ceva timp, același Băsescu declara: “Dacă Ponta mă asculta, azi era Președinte”. Ce plagiat, ce că-i mitoman, că că-i mafiot, pentru Băsescu Traian astea sunt mizilicuri, toată treaba era ca Puie Monta să-l asculte. Domnu’ Băsescu, lasa-ne, mai du-te acasă și vezi-ți de nepoți, că începi s-o iei rău pe arătură.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu