Suplimente (add-ons) pentru Mozilla Firefox 4

joi, mai 5, 2011 11:46
Posted in category IT

Suplimente FirefoxCelui mai bun browser, după părerea specialiştilor, i se pot adăuga anumite suplimente (add-ons) care permit anumite facilităţi. Iată mai jos câteva dintre acestea.

 • Categorize (Clasificaţi) permite organizarea semnelor de carte (bookmarking). Acestea pot fi aşezate în dosare şi, în felul acesta, pot fi localizate foarte repede.
 • Read It Later (Citeşte mai târziu) este un supliment cu ajutorul căruia putem citi anumite pagini ale unor site-uri mai târziu, dacă nu avem timp suficient. Mai mult, aceste pagini le putem lectura şi fără a fi conectaţi la internet.
 • Apture Highlights se foloseşte pentru a afla mai multe despre un anume cuvânt. Evidenţiem cuvântul de care suntem interesaţi, facem click pe balonul ‘search’, iar add-on-ul va deschide o nouă fereastră în care apar informaţii despre acel cuvânt, din tot felul de surse precum Wikipedia, Google, YouTube etc. Dacă se evidenţiază o adresă, localizarea acesteia va aparea chiar şi pe Google Maps.
 • Adblock Plus poate fi folosit pentru a opri pop-up-urile, destul de enervante uneori, mai ales cele cu reclame.
 • Web of Trust permite utilizatorilor să scaneze un site, pentru verificarea nivelului de siguranţă, înainte de a intra pe acel site.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

4 Responses to “Suplimente (add-ons) pentru Mozilla Firefox 4”

 1. Cum blochezi ferestrele pop-up | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 9:37

  […] Suplimente (add-ons) pentru Mozilla Firefox 4 […]

 2. Cum se denumeşte un fişier în Windows | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 12:36

  […] Suplimente (add-ons) pentru Mozilla Firefox 4 […]

 3. Din nou despre playere video | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 13:29

  […] Suplimente (add-ons) pentru Mozilla Firefox 4 […]

 4. Cum obținem o adresă temporară de e-mail | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 14:12

  […] Suplimente (add-ons) pentru Mozilla Firefox 4 […]

Adauga un comentariu