Cum blochezi ferestrele pop-up

duminică, septembrie 6, 2015 9:36
Posted in category IT

Adblock PlusFerestrele pop-up își au rolul lor, atunci când vine vorba de un blog sau de un site. Recomandate de unii, neagreate de alții, pop-up-urile sunt enervante pentru majoritatea dintre noi, sau, mai grav, sunt purtătoare de viruși si alte “vietăți” IT. Putem da click pe o asemenea fereastră, din ignoranță sau neatenție, și ne trezim cu PC-ul infectat. Există, însă, și metode pentru blocarea acestor pop-up-uri. Cum blochezi ferestrele pop-up? Iată, mai jos, trei aplicații care te scapă de pop-up-uri. Și sunt și gratuite.

 • Adguard este un prim soft ce își face bine treaba, blocând pop-up-urile, dar putând efectua și multe alte “protecții”. Se pot seta filtrele pe care le doriți, adică ce vreți să opriți de la afișare sau/și urmărire. Se poate folosi pentru browser-ele: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera.
 • Adblock Plus este folosit de peste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Poate bloca orice fereastră pop-up, așa încât veți scapa cu usurința de reclamele enervante de oriunde. Poate fi folosit pentru: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer, Android, Opera, Maxthon, Yandex Browser.
 • Smart Popup Blocker se integrează cu ușurință în fiecare browser, fiind pentru sistemele de operare Windows. Puteți seta anunțurile pe care le vreți blocate și ați scăpat de numeroasele ferestre pop-up care se deschid când ți-e lumea mai dragă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum blochezi ferestrele pop-up”

 1. Cateva trucuri folosibile pe Internet si nu numai | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 12th, 2015 at 12:18

  […] Cum blochezi ferestrele pop-up […]

 2. Cum extragem adresele de email din paginile web | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 15th, 2015 at 20:55

  […] Cum blochezi ferestrele pop-up […]

 3. Cum stergi fisiere din calculator astfel incat sa nu mai poata fi recuperate | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 21st, 2016 at 20:32

  […] Cum blochezi ferestrele pop-up […]

Adauga un comentariu