USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet

vineri, ianuarie 24, 2014 21:16
Posted in category Mass-media

Cetin AmetceaNu știu dacă merită, dar haideți să-l mai băgăm odată în seamă pe USLamistul ce măcelăresțe limba română și batjocorește la greu simbolurile noastre naționale. Mai pe larg găsiți accesând link-urile de mai jos.

Tătarul Cetin Ametcea, USLamistul de serviciu pe autostrada netului

Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor

Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România

Absolut toate glumele despre cel mai prost grăsan de pe internet

Îmi termin paharul de vin și plescăi satisfăcut: ”Eeeh, n-am mai scris de mult despre obezul ăla diform de Arhi, ar cam fi momentul să-l mai bag în seamă, să se bucure și cei trei trolli care trăiesc în el.” ”Despre cine?”, întreabă tipa. ”Un blogăr”. ”Și de ce-ai scrie despre el? Să-i faci reclamă aiurea?”. Pe de-o parte are și ea dreptate. Dar deh, fiind duminică, să zicem că-i fac hatârul ăsta umflatului.

Despre Arhi v-am mai povestit pe blog. În mod normal, mă deranjează și oamenii proști, și oamenii obscen de grași. Trebuie să fii nesimțit ca să fii ATÂT de gras și trebuie să fii prost ca să fii prost. Chiar și așa, însă, nu obișnuiesc să scriu aiurea despre TOȚI oamenii proști și grași pe care îi întâlnesc. Asta ar risca să-mi ocupe tot timpul. Când prostia și jumările vin, însă, la pachet cu tupeul și cu o lipsă absolută de umor sau talent, atunci nu mă mai pot abține. Ei, până acum vi l-am descris pe Arhi.

Știu, știu, nici voi n-ați auzit de el, dar nu există nici un pericol în creșterea awareness-ului personajului. Publicitatea negativă nu-l poate ajuta nicicum, așa cum nu o poate face nici aia pozitivă, de fapt. E ca și când ai vedea o roabă de rahat pe o străduță întunecoasă și obscură și te-ai teme să-ți chemi toți prietenii să se hlizească la ea de teamă ca nu cumva aceștia să înceapă să mănânce din roabă. Nu, nimeni nu o să mănânce căcat, pentru că nimeni nu e atât de idiot. Practic, Arhi și cei patru fani ai lui formează cea mai bolnavă (și mai restrânsă) nișă de pe internet. Nu vă faceți griji, deci. Roaba de rahat Arhi va rămâne nefrecventabilă de către oamenii normali (nu zic deștepți, ăia nici nu cred c-au ajuns să citească pân-aici) indiferent de câtă publicitate aș băga eu în curul lui. Și, credeți-mă, acolo ar intra tone de publicitate.

Se spune că Arhi este atât de mare încât prietena lui trebuie să folosească lubrifiant. Pentru ca Arhi să poată intra pe ușa dormitorului, voi ce credeați? Dar nu despre asta și nici despre altele mai vechi vom vorbi aici.

Arhi este, pe lângă foarte gras și foarte prost, și un om extrem de cult. Asta s-a demonstrat când, într-o română aproximativă (gradul lui de retard implică și un ușor analfabetism, vă rugăm să scuzați) a semnalat moartea marelui actor Iurie Darie:

Stiți ce? Eu trebuie să ajung la o emisiune și chiar îmi irosesc aiurea poantele pe bursucul ăsta inofensiv. Facem așa: eu vă dau poza lui (mai jos) și voi colecționați, în comment-uri, absolut toate glumele despre el. Am încredere că le veți face mai bune decât le-aș fi făcut eu. Așadar, doamnelor și domnilor, vi-l prezint pe Arhi (atenție, Arhi cântărește foarte mult și în pixeli, închideți programele mai solicitante pe care le aveți deschise, pentru că e posibil să vi se blocheze laptopul)

Andrei Manțog

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet”

 1. USLamiștii eliberează infractorii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 16:31

  […] USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet […]

 2. Tun imobiliar al lui Ponta | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2015 at 15:37

  […] USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet […]

 3. Marea Adunare Națională USLamistă | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2015 at 13:45

  […] USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet […]

 4. Avocatul USLamist al poporului nu are nici măcar studii juridice | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 13:40

  […] USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet […]

 5. Tokarev_TT says:

  martie 13th, 2017 at 21:01

  Un bulangiu cu rude în politică.Când spui ceva critic despre politicieni sau miliţieni te ameninţă că te dă pe mâna Poliţiei.Un turnător abject demn de scârbă totală.

 6. Arhiebou says:

  martie 14th, 2017 at 18:28

  O creatura scarbavinica. Un infect.

 7. badea says:

  aprilie 5th, 2017 at 22:12

  O creatura scarbavinica. Un infect

Adauga un comentariu