Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România

vineri, noiembrie 2, 2012 21:21
Posted in category Basarabia, Istorie, Mass-media

Cetin AmetceaDeși am mai scris despre acest personaj (vedeți aici), revin cu alte noutăți despre tătarul Cetin Ametcea. Situat în clasamentul site-urilor din România pe locul 113, site-ul acestui individ pare croit pentru a desființa tot ce ține de noblețea acestui popor. Folosind un limbaj țigănesc, Cetin Ametcea își permite să arunce cu lături în toate simbolurile naționale. De exemplu, toate numele care au legătură cu România sunt scrise cu doi de ‘r’: Rromânia, Rromânism etc. Pentru acest gunoi, România este ultimul jeg de pe Terra și nu merită nici un pic de respect. S-a făcut mare tam-tam prin vară de faptul că, vezi Doamne, Traian Băsescu ar fi încălcat Constituția. Numai că aceeași Constituție, valabilă și pentru tătarul Cetin Ametcea, precizează la articolul 30, alin. (7): ‘Sunt interzise de lege defăimarea țării și a națiunii …’. Aceasta nu-l împiedică pe Ametcea să desființeze istoria și cultura acestui popor, în care nu se regăsește, probabil. Renunțând să mai lingă dosuri de USL-iști sau să arunce cu flegme în Președintele României, tătarul botjocoritor al României pare deranjat de campania Basarabia, pamânt românesc (vedeți aici). Pentru acest gunoi, furtul Basarabiei prin pactul dintre Hitler și Stalin (cei mai mari criminali ai omenirii) nu par să reprezinte ceva important. Doar tătarii au alte preocupări. Precum ultimul rus beat ce trimitea bătrânii Basarabiei la moarte, Cetin Ametcea își bate joc de un simbol al istoriei românilor, adică defăimează țara.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România”

 1. Mamaie says:

  martie 18th, 2013 at 8:36

  Da, stiu personajul. E un penibil.

 2. Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:59

  […] ura față de România, scrisă frecvent Rromânia (vedeți aici sau/și aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici, plus alte postări ce pot fi căutate; dați o căutare pe site după […]

 3. Noutăți din mediul online | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2016 at 15:58

  […] Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România […]

 4. USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 4th, 2016 at 20:52

  […] Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România […]

Adauga un comentariu