Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor

marți, iulie 30, 2013 17:05
Posted in category Basarabia, Istorie

Cetin AmetceaRomânii sunt un popor tolerant, se spune. O fi bine, o fi rău, cine știe. Mai grav este însă alt fapt: unii români nu prea știu cine le-au fost strămoșii, cum au murit străbunii lor pentru acest pământ, de ce nu ar trebui să fim toleranți cu cei care ne batjocoresc istoria și strămoșii. Iar unul din batjocoritori este tătarul Cetin Ametcea. Și nu ar merita atenție acest beneficiar al toleranței românilor dacă nu ar avea al doilea cel mai accesat blog din România (după Vali Petcu).

Faptul că a reușit să-și facă cunoscut blogul este un merit pe care nu i-l neagă nimeni. Faptul că aruncă cu scuipați în președintele României, ce reprezintă țara tolerantă în care el trăiește, este iarăși poate mai puțin important. Ceea ce un popor demn și nobil n-ar trebui să-i ierte acestui individ este disprețul față de istoria plină de suferință a românilor. Desigur, numai într-o țară tiganizată, precum România ultimilor ani, se poate ca acest Ametcea să facă ceea ce face. La ce mă refer mai exact? Într-o postare din 19 iulie 2013, acest tătar scrie “(…) iar băsescu ar cere alipirea moldovei la patria mumă”. Lăsând la o parte micile jeguri lingvistice (Băsescu cu ‘b’, Moldova cu ‘m’, în timp ce Ponta e cu ‘P’ și cu ‘Victor’ în față) și faptul că o parte a Moldovei formează România care-i citește tâmpeniile, extrem de grav mi se pare că acest individ crede că Unirea Basarabiei cu România (un gest reparatoriu la tratatul criminal Molotov – Ribbentrop) este un moft al lui Traian Băsescu.

Acest Ametcea ar trebui să știe că Basarabia este pământ românesc, indiferent cine și cum spune. Unul din motivele pentru care îl apreciez pe actualul președinte al României este și atitudinea constantă a domniei sale de a aminti că Basarabia a fost furată de ruși în mod mișelesc, în urma celui mai odios tratat istoric, pus la cale de cei mai mari criminali din istoria omenirii: Stalin și Hitler. Ametcea Cetin ar trebui să aibă minima decență de a nu arunca cu flegme în memoria bunicilor noștri care au suferit imens pentru ca România să nu dispară de pe acest pământ. Nimeni nu are voie să ponegrească suferința și moartea milioanelor de români căzuți în lupte pentru țara lor. Nici măcar acest Cetin Ametcea.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor”

 1. USLamistul Cetin Ametcea, cel mai prost grăsan de pe Internet | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 16:12

  […] Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor […]

 2. Barbaria și prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 21:50

  […] Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor […]

 3. De ce trebuie dublat numărul pușcăriilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2016 at 15:16

  […] Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor […]

 4. Deutsche Welle: 11 septembrie 2001, hotarul între lumea de ieri și cea de azi | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 20th, 2016 at 20:36

  […] Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor […]

Adauga un comentariu