Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili

miercuri, august 1, 2012 12:39

Victor PontaVictor PONTA, „prim-ministrul” direct beneficiar de pe urma LOVITURII DE STAT din Romania, este ASASINUL procurorului PANAIT!

Pentru ca mai multi cititori ne-au reprosat faptul ca, din anul 2010, de cand am anuntat ca am intrat in posesia dosarului 117/P/2002 in care Victor Viorel Ponta era acuzat de asasinarea procurorului Cristian Nicolae Panait, nu am mai publicat niciun amanunt legat de acest subiect, ii instiintam ca am oprit continuarea anchetei ca urmare a faptului ca nicio televiziune din Romania nu a dorit preluarea acestui caz, din motive lesne de inteles, in ciuda faptului ca dosarul penal aflat in posesia noastra detine probe concludente, intocmite de procurori, medici legisti si criminalisti din IGPR, in privinta modului in care actualul premier NELEGITIM al Romaniei l-a ucis pe fostul lui coleg din Parchetul General. Azi, redeschidem acest dosar in speranta ca cei in drept sa dispuna re-anchetarea acestui caz ce a cutremurat, in anul 2002, intreaga Europa, dar si pentru a demonstra cititorilor din Romania si din strainatate ca personajul ce conduce, in urma unei LOVITURI DE STAT, Romania, se face vinovat de infractiuni mult mai grave decat un furt intelectual! Publicam , in acest sens, unul dintre cele 23 de transcripturi ale interceptarilor facute de catre fostul S.I.P.A (Serviciul Independent de Protectie si Anticoruptie al Ministerului Justitiei) si S.R.I., interceptari ale convorbirilor telefonice ori ambientale dintre Victor Ponta – la vremea aceea procuror si coleg de birou cu procurorul Panait – si Adrian Nastase, Rodica Stanoiu, si alte personaje sus-puse ale vremii, convorbiri efectuate de inculpati atat inainte, cat si imediat dupa comiterea asasinatului.

In privinta transcriptului publicat acum, facem precizarea ca cea cu care vorbea la telefon in data de 27 martie 2002 (cu mai putin de o luna inainte de crima) era judecator la Curtea Suprema Bucuresti si, dupa un an, a fost acuzata de procurori exact pentru instigare la crime. Judecatoarea Valentina Tatulescu, cunoscuta in mediile juridice sub numele de “judele mortii” a fost, dupa cercetari ce au durat 3 ani, in anul 2005, inculpata intr-un dosar penal in care procurorii au dovedit ca femeia gasea asasini platiti pentru indepartarea – prin provocarea de “accidente” – a persoanelor pe care le voia eliminate.

Sursa: exploziv-news.ro

A intervenit Victor Ponta pentru stoparea unei cercetari penale impotriva unui inculpat acuzat de trafic de persoane si minori? Care este legatura lui Victor Ponta cu reteaua de crima organizata din dosarul “Prostituate de lux”?

La finalul lui 2010 izbucneste in presa un scandal cu proxeneti, prostituate si politicieni. Sunt implicate mai multe nume importante din PSD, printre care Robert Negoita si Nicu Banicioiu. Acestia sunt acuzati in presa de legaturi cu inculpati, printre altele, de trafic de persoane si de minori si ca ar fi fost clienti ai unei retele de prostitutie.

Sursa: anonymusgerula.wordpress.com

Ponta sa spună cine l-a „asasinat” pe procurorul Panait

Procurorul orădean Alexandru Lele dispune arestarea lui Adrian Tărău, fiul unui fost prefect de Bihor și important sponsor al PSD la alegerile din 2000. Premierul de atunci al României, Adrian Năstase, declară că nu crede în arestările de vineri seara. Tărău este eliberat duminică seara și fuge în SUA. Procurorul Lele acuză public: “Năstase a intrat cu bocancii în anchetele penale”. Un fost partener de afaceri de-al lui Tărău îl denunță, din închisoare, pe anchetatorul Lele. Suspectat de corupție, Lele intră în investigarea Biroului de Anchete Speciale din cadrul Parchetului General. La Oradea este trimis tânărul procuror Cristian Panait, pentru a-l investiga pe Lele.

Sursa: politicacoiului.info

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili”

 1. Petiție pentru demisia guvernului Ponta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 16:32

  […] Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili […]

 2. Abramburica și dictatura USL | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 16:42

  […] Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili […]

 3. USL-iștii, naziștii de azi ai României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 18:23

  […] Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili […]

 4. Poporul din 2009 nu este egal cu poporul din 2012? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 18:35

  […] Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili […]

 5. Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 12:26

  […] Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili […]

Adauga un comentariu