Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga

sâmbătă, iulie 14, 2012 16:50
Posted in category PeNaLii

Andrei MargaBolşevizatul profesor de marxism Marga Andrei este de departe cel mai idiot, cretin şi rusofon ministru al României. Nu mi-am imaginat niciodată, după milioanele de români deportaţi, ucişi şi torturaţi de ruşi, că va veni ziua în care un ministru român îi va considera pe ruşii criminali mai importanţi decât Occidentul civilizat. Acest maimuţoi cu privirea rătăcită, Andrei Marga pe numele său, pare să ducă barbaria şi penibilul la cote inimaginabile. Între ce face acest retardat şi bâtele minerilor din iunie 1990 nu este nici o diferenţă. Ba mai mult, gravitatea mai mare este în acţiunile lui Marga, deoarece acestea vor avea efecte dramatice în viitorul european al României.

După ce vreme de zeci de ani această ţară şi-a dorit integrarea în familia bună a Europei si a lumii, vin aceşti nenorociţi care fac praf tot ce s-a obţinut în 20 de ani. Iată un extras din gândirea ‘europeană’ a lui Andrei Marga: „Oare este european să-ţi promovezi odrasla agramată în Parlamentul European?”.

Oare acest cretin nu ştie sau uită de faptul că Elena Băsescu a fost ALEASĂ în mod democratic? Aşa cum a fost ales ciobanul George Becali.

Oare acest idiot nu realizează nici o secundă răul imens pe care-l face României? Oare acest cretin, pentru a ucide o muscă, vine cu budozerul?

Băi Marga, că alt limbaj nu am faţă de idioţi şi bolşevici ca tine, tu altă treabă pe lumea asta nu ai, decât să i-o sugi lui Ponta zilnic?

Băi Marga, şeful tău din Guvern este un plagiator nenorocit, un mincinos ordinar, un produs al şcolii Ilici „KGB” Iliescu, nu ţi-e silă de gustul de spermă bolşevică pe care-l înghiţi zilnic, în direct sau in reluare, la Antena 3, România TV sau (i)Realitatea TV?

Băi Marga, nu aveţi voi, USL-ul trădător de neam şi ţară, atâtea puşcării pentru a-i băga pe toţi cei care cred în dictatura Antonescu – Ponta. Istoria nu va reţine un gunoi ca tine nici macar la capitolul ‘Diverse’.

In final, iata doua afirmatii din care reiese cat de democrat este Ponta Victor. Pentru aceste declaratii vinovat este, desigur, Presedintele Romaniei, ales in 2009.

„Cei de la Bruxelles au fost grosolan dezinformati, nu m-am simtit foarte bine cand am fost pusi la zid fara sa fim ascultati, si asta din cauza lui Basescu.” (ha, haa, haaaaaaaa)

„E o campanie de denigrare de Romaniei venita din interior si ne va lua ani, ca sa scapam de aceasta imagine.” (ha, haa, haaaaaaaa)
Ponta, comisarul NKVD-ist al ‘boborului’ care munceste, dar nu gandeste.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga”

 1. Matei Dinu says:

  iulie 17th, 2012 at 18:30

  Te tradeaza limbajul si agresivitatea. Scrii articole la comanda presedintelui respectiv a PDL. Cristoiu este un maestru bun. De ce nu iesi cu realizarile personale ca sa ne impresionezi?

 2. Cornel Căruntu says:

  iulie 17th, 2012 at 20:49

  @ Matei Dinu: Asa-i, monser, PDL-ul imi plateste fiecare articol cu 5000 de euro, la care se adauga 2000 din partea lui Traian Basescu. Oricum, ramane cum am stabilit: Marga este cel mai cretin ministru roman din ultimii 22 de ani. (Prima afirmatie este o gluma. Precizarea este pentru cei care muncesc, dar nu gandesc.)

 3. Matei Dinu says:

  iulie 18th, 2012 at 10:34

  Ma refeream la simbria zilnica, nu la plata suplimentara. Improscand dejectiile in toate directiile, dar mai ales tintit e riscant pentru ca te murdaresti iremediabil. Si ce faci apoi daca nu mai gasesti alt stapan? Crezi ca te mai ia cineva de nou?

 4. Cornel Căruntu says:

  iulie 18th, 2012 at 18:45

  @ Matei Dinu: Milioanele de victime inocente ale comunismului nu ar alege NICIODATA USL-ul sa reprezinte aceasta tara. Aici nu-i vorba de stapan, ci de principii. Traian Basescu, dincolo de pacatele sale, reprezinta lumina civilizatiei. USL-ul reprezinta intunericul izolarii. In 1989 nu s-a murit pentru 10 lei mai mult la pensie. Rahaturile Antena3, RomaniaTV etc. – care spala creiere la greu in aceasta tara – uita tocmai adevarul suprem: vrem o tara europeana, nu 10 in plus la pensie.

 5. Prin intermediul USL-ului, ruşii încearcă destabilizarea României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 14:00

  […] Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga […]

 6. Maşina USL-istă de propagandă | A șaptea dimensiune says:

  martie 29th, 2015 at 13:05

  […] Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga […]

 7. USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:08

  […] Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga […]

 8. Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:14

  […] Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga […]

 9. Vrem o Românie europeană, nu una rusificată | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:18

  […] Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga […]

 10. Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2015 at 15:28

  […] Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga […]

 11. KGB-istul Andrei Marga pare tot mai deranjat de traditiile populare ale romanilor | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2016 at 12:33

  […] Cât de cretin poate fi acest Andrei Marga […]

Adauga un comentariu