Ponta, măscărici ordinar, demisia!

sâmbătă, iunie 30, 2012 13:40

Victor PontaToată planeta ştie că Ponta a plagiat. O instituţie abilitată din această ţară a dat verdictul: Ponta este plagiator. Ei bine, cu toate acestea, acest măscărici ordinar spune, nici mai mult, nici mai puţin, că este o decizie politică. Mergând pe acest raţionament, totul se poate contesta. Adică nu respecţi opinia nimănui. Doar dictatorii fac aşa ceva, tovarăşul Ponta. Mai mult ca sigur, acest individ este bolnav. Şi de aceea este un pericol pentru democraţia din România. Dar are şi o doză imensă de prostie. Plus una şi mai mare de ură. Acest Ponta nu înţelege că nu-i premierul USL-ului, ci al României. Iar în această ţară mai sunt şi oameni care nu au făcut pactul cu diavolul roşu. Ne trimiţi în Siberia, Victoraş? Dar cine este, dincolo de minciunile prezentate de tembeliziunile mogulilor, acest Victor Ponta? Hai să vedem împreună imaginea corectă a acestui măscărici.

Episodul I
Un mason acuză: Ponta, sex interzis cu o minoră

Deputatul gorjean Victor Ponta are şi alte pasiuni periculoase pe lângă participarea la raliu, pasiuni pe care a avut grijă să le ţină departe de ochii curioşilor, mai ales că acestea au legătură cu încălcarea legii. Un mason respectabil îl acuză pe preşedintele PSD că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, chiar dacă numele său nu a apărut oficial în dosarul „Târfe pentru politicieni” alături de al colegilor săi de partid Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu.
Ghiulbenghian afirmă că, în urma discuţiilor purtate cu unele dintre fete, s-a stabilit că unul dintre clienţi era Victor Ponta. Acesta înrădăcinat bine în Gorj, având în vedere că este la al doilea mandat de demnitar în acest judeţ, a rămas fidel zonei care l-a trimis în Parlament , aşa că s-a orientat spre o tânără din Târgu-Jiu. Acest lucru n-ar fi fost de condamnat decât poate din partea nevestei Daciana Sârbu, dacă fata care i-a picat la aşternut lui Ponta n-ar fi fost minoră la acea vreme.
Relaţia politicianului cu minora a ajuns şi la urechile părinţilor acesteia care l-au reclamant pe Ponta, iar pe fir a intervenit şi SRI Gorj care a semnalat la nivel central că deputatul îşi face de cap cu copile.
Pe numele lui Victor Ponta a existat un dosar, susţine Ghiulbenghian, cu privire la întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră, dosar care i-ar fi putut distruge carierea politică, aşa că preşedintele PSD a făcut tot posibilul să-l închidă, lucru care i-a şi reuşit.

Episodul al II-lea

Interviu în ‘Academia Caţavencu’ (nr.23/2010): mostră de prostie şi răutate din partea lui Ponta

Reporter: Cum crede Victor Ponta că s-a născut lumea?
Victor Ponta: Bunicul meu era preot. Şi mi-a spus că dintr-un bob de mazăre. (hă, hă, hă)
Rep.: Şi după aceea, ce s-a întâmplat?
V.P.: A venit Dumnezeu şi a avut grijă de restul.
Rep. Şi pe Dumnezeu?
V.P. De atunci şi până azi, n-am primit o explicaţie plauzibilă. (hă, hă, hă).
Rep.: Big Bang-ul, Darwin?
V.P.: Poate nu sunt eu bine informat. (hă, hă, hă)
Rep.: Boc?
V.P.: Va trăi, săracu’, în confuzia dintre Bobu şi Boc. Personaje pe care istoria le uită.
Rep.: Vlădescu?
V.P.: Un fericit. Nu suferă niciodată. Are propriile lui pasiuni. Orice i-ai face, e uşor dus.
Rep.: Funeriu?
V.P.: Arată ca un personaj dezechilibrat în fruntea a ceea ce ar trebui să fie cel mai echilibrat sistem: educaţia. Aşa va rămâne, săracu’ de el. E de plâns. Vă daţi seama … (Aşa l-o fi învăţat bunicul său pe acest măscărici: să arunce cu laturi în alţi oameni?!)
Rep.: Berceanu?
V.P.: Îl detest. Are apucături de mare nobil, pe care pare că nu-l atinge nimeni şi nimic. (Precum orice avorton comunist, Ponta nu-i suportă pe cei care nu seamănă cu Vanghelie.)
Rep: Udrea?
V.P.: Cea mai rezistentă persoană. Să rezişti să fii atacat cum e ea atacată şi să rezişti, eu n-aş putea. (hă, hă, hă; să se afle câte reguli de vorbire în limba română are încălcate afirmaţia anterioară?)
Rep.: Iliescu?
V.P.: Vom fi împreună. (ura, ura, ura) Îi corespund modelului. (Se scandează ‘Ponta şi cu Iliescu, stima noastră şi progresul’; pesediştii de grădiniţă oferă flori celui mai iubit fiu al poporului care munceşte, dar nu gândeşte).

Episodul al III-lea
Năravuri naziste (de Cristian Tudor Popescu)

Germania 1933. Asta mi-a ţâşnit în minte la auzul ştirii că ministrul Educaţiei, Pop, desfiinţează comisia de analiză a doctoratelor cu 24 de ore înainte ca aceasta să se pronunţe asupra acuzaţiilor de plagiat aduse premierului Ponta. Aşa proceda guvernul nazist al noului cancelar, Adolf Hitler, bazându-se pe sprijinul popular: desfiinţa pe loc orice organism statal sau persoană care nu striga suficient de repede „Heil!”.

Şi asta se întâmplă după ce Comisia de Etică, aşteptată să se pronunţe în cazul de plagiat al fostului ministru Mang, a fost schimbată. După ce ministrul Justiţiei, Corlăţean, a acuzat de incompatibilitate membri ai Curţii Constituţionale, imediat ce această instanţă a decis că la Bruxelles e constituţional să meargă preşedintele, nu premierul.

Sunt semne imposibil de confundat ale totalitarismului – noi nu polemizăm, noi te desfiinţăm.

Ca să-ţi dai pe loc seama că e vorba de un plagiat primitiv în „teza” lui Ponta nu e nevoie să fii expert, jurist, nu ştiu ce specialist, cum repetă în neştire diversioniştii de serviciu. E suficient să fii o gospodină sau un şcolar care ştie să scrie şi să citească. Practica de veacuri a plagiatului presupune plasarea unor fragmente de lungime rezonabilă, fără ghilimele şi trimiteri la subsol, în textul, totuşi, al celui care semnează cartea. Or, în acest sens, V. Ponta nici măcar n-a plagiat – nişte slugi, eventual universitare, i-au xeroxat pur şi simplu zeci de pagini întregi din alte cărţi.

Dar pot să înţeleg că până acum un cetăţean al acestei ţări alegea să rămână relativ indiferent faţă de hoţia lui Ponta – „Domne, e ştiinţă înaltă acolo, legi, drept, documente, doctori, ce ne pricepem noi, să zică specialiştii”. În schimb, a aştepta ca guvernul să-ţi mai dea nişte bani la pensie sau la salariu şi a te face că nu vezi sfidarea monstruoasă a democraţiei şi bunului simţ la care se dedă actuala putere înseamnă să fii cârdaş de gloată, nu cetăţean al unei ţări.

Cât îi priveşte pe cei ce se străduiesc public cu servilism, tupeu sau disperare să camufleze această ruşine naţională numită doctor Ponta văd că nu sunt conştienţi sau puţin le pasă că V. Ponta nu va fi o veşnicie prim-ministru şi că se compromit definitiv în faţa istoriei – care nu poate fi desfiinţată ca o comisie. (Sursa)

Cea mai importanta publicatie din Germania despre Victor Ponta

Ponta - plagiat

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Ponta, măscărici ordinar, demisia!”

 1. Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2015 at 15:28

  […] Ponta, măscărici ordinar, demisia! […]

 2. Preşedintele trece, hoţul rămâne? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 21:05

  […] Ponta, măscărici ordinar, demisia! […]

 3. Uslaşii practică minciuna sistematică şi violenţa simbolică | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 21:59

  […] Ponta, măscărici ordinar, demisia! […]

 4. Andrei Pleşu: „Mă declar sabotat de Guvernul Ponta” | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 8:19

  […] Ponta, măscărici ordinar, demisia! […]

 5. USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 21:00

  […] Ponta, măscărici ordinar, demisia! […]

 6. STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 17:03

  […] Ponta, măscărici ordinar, demisia! […]

Adauga un comentariu