USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc

sâmbătă, iulie 28, 2012 15:49

USLŢiganii şi ciobanii din Republica Securistică România nu dau doi bani pe trecutul dureros al acestei ţări. Pentru turma USL-istă, milioanele de români care au suferit cumplit sub cizma rusească nu contează. Pentru bolşevizatul Andrei Marga sau pentru inginerul îndobitocit din cătunele patriei, faptul că ruşii au furat teritorii româneşti şi au distrus cultura şi tradiţiile milenare ale românilor nu are darul de a-l face să mediteze măcar cinci secunde la ce votează. În aceste condiţii, cu o adunătură de creiere spălate care împânzesc România cu tot soiul de aberaţii rusofone, USL-ul va reîntoarce România în colhozul rusesc. Argumentul? Tot ce au făcut până acum şi materialul de mai jos.

KremlinLeaks: Ponta a promis rușilor că va face ”curățenie” totală în România

WikiLeaks-ul în variantă rusească, numit cum altfel decât KremlinLeaks, vorbește de faptul că premierul Victor Ponta s-a întâlnit în 14 iunie, la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse la București, cu Aleksandr Kondiakov și Viktor Komardin.
Primul este secretarul general al Marii Loji Masonice din Rusia, având conexiuni importante printre masoni din România , în timp ce cel de-al doilea personaj întâlnit de Ponta este președintele companiei de armament Rosoboronexport.

KremlinLeaks a publicat mesajul între doi oficiali ruși, despre relațiile pe care le-ar avea cu premierul român Victor Ponta.

Mesajul a fost trimis de la adresa: evgeny_egorov@aprf.gov.ru către adresa: y_ushakov@aprf.gov.ru , ambele guvernamentale, pe data de 16 iunie 2012 , la două zile de la recepția de la Ambasada Rusiei.Textul mesajului , de pe KremlinLeaks este următorul:

”Salutări din București

Îi transmitem întreaga noastră recunoștință dl-ui Victor Ponta, în special pentru felicitările primite de Ziua noastră națională.

După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile. Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire.

De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va începe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru. Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august. Cu respect, Evgheni”. În ceea ce privește semnătura, se pare că ea aparține ministrului consilier Evgeny Egorov, numărul doi în Ambasada Rusiei la București.

Kondiakov -prezent în țară la suspendările președintelui Băsescu

Aleksandr Kondiakov , un personaj cu legături strânse la vârful masoneriei românești, apare în mod surprinzător în România de fiecare dată când se pune în discuție suspendarea președintelui Băsescu. Într-un interviu din mai 2007, înainte de primul referendum pentru demitere, Traian Băsescu susținea că există persoane din afara României care urmăresc înlăturarea sa de la putere și a dat numele lui Kondiakov, sugerând, pe de altă parte, că Ioan Talpeș ar cunoaște mai multe detalii despre acest complot. Acum, Robert Turcescu a prezentat în emisiunea ”Sub semnul întrebării” un document care arăta că din nou misteriosul Kondiakov se află în România, înainte de referendumul privind suspendarea președintelui.

Ponta-mesaj pro Rusia

La recepția organizată de Ambasada Rusiei, pe 14 iulie, Victor Ponta a avut un mesaj extrem de prietenos către Moscova: „Prezența mea aici nu este doar un gest de curtoazie, ci un mesaj asumat prin care vreau să arăt că îmi doresc ca relațiile dintre România și Federația Rusă să meargă pe un drum pozitiv în viitor. Fac parte dintr-o generație politică care se uită foarte mult în viitor și foarte puțin în trecut. Sunt convins că interesele comune ne pot uni mai mult decât ne pot diviza”, a spus Ponta.
Iar dacă în acest context amintim și faptul că de PR-ul lui Ponta la Bruxelles s-a ocupat firma G+Europe, aceeași care se ocupă și de relațiile publice ale Kremlinului și Gazpromului, avem un tablou detaliat al direcției spre care se poate îndrepta România în vremea administrației USL.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc”

 1. Maşina USL-istă de propagandă | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 14:48

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 2. Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:13

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 3. Vrem o Românie europeană, nu una rusificată | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:16

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 4. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:30

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 5. Victor Ponta, şeful tribului de puşcăriabili | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2015 at 15:28

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 6. Petiție pentru demisia guvernului Ponta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 16:33

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 7. Abramburica și dictatura USL | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 16:43

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 8. USL-iștii, naziștii de azi ai României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 18:24

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 9. Poporul din 2009 nu este egal cu poporul din 2012? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 18:36

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 10. Partidul-mamut și riscul dictaturii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 18:15

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

 11. Care-i recompensa pentru c-ai fost o cizmă de prim-ministru | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2016 at 19:57

  […] USL-ul vrea reîntoarcerea României în colhozul rusesc […]

Adauga un comentariu