Vrei un magazin online unde găseşti piese auto? Autolux.ro este cea mai bună alegere

miercuri, august 7, 2019 9:40
Posted in category Diverse

Filtru aerŞtim cu toţii, cei care avem maşini, un adevăr elementar: periodic ai nevoie de una-alta pentru maşina ta. De exemplu, la un moment dat, cu siguranţă vei avea nevoie de consumabile auto la preţuri mici. Un filtru de aer, un filtru de ulei, un kit distribuţie, un antigel trebuie înlocuit la un moment dat. Aşa încât vei începe să cauţi produsele respective sau căutarea va fi făcută de cel care îţi schimbă acele consumabile.

Magazinul online amintit în titlu, autolux.ro, este cea mai bună variantă, dacă vrei piese auto de calitate la cel mai avantajos preţ. Şi vă spun asta din propria experienţă. În primăvara 2019, cred că era prin luna mai, a trebuit să-mi schimb filtrul de aer şi filtru de ulei la maşină. Cum există o sumedenie de locuri online unde se pot comanda piese auto, plus că există şi multe magazine nevirtuale, dacă le putem spune aşa, prin jurul nostru, eram destul de nehotărât unde să comand respectivele accesorii auto.

Însă, într-o zi, mă întâlnesc cu un prieten şi, din vorbă în vorbă, îi spun că nu ştiu unde aş putea găsi piese auto de calitate, la un preţ avantajos. Mai fac o precizare aici: eram cam strâmtorat cu banii în acea perioadă, aşa încât l-am rugat pe prietenul meu, care era un tip informat în domeniul auto, să nu-mi recomande un magazin unde piesele auto erau foarte scumpe (din acestea cunoşteam şi eu). Bun, în acelaşi timp nici nu-mi doream piese auto de o calitate îndoielnică, ce mi-ar fi adus pe cap alte probleme.

Prietenul meu, după ce mi-a ascultat doleanţele, fără a sta pe gânduri, mi-a spus tranşant că există o singură variantă online dacă vreau piese auto şi ieftine, şi de calitate: autolux.ro.

Filtru uleiFără a mai sta pe gânduri, am intrat pe site-ul lor să verific, totuşi, spusele prietenului meu, aplicând proverbul, adaptat, “Verifică de trei ori şi comandă odată” sau, dacă vreţi, “Verifică din trei surse diferite o informaţie, dacă vrei o informaţie credibilă”. Şi, evident, fără a fi o mare surpriză – aveam încredere totală în prietenul meu -, lucrurile erau întocmai aşa cu mi-a spus respectivul: am găsit ceea ce căutam la un preţ avantajos şi de calitatea, o calitate confirmată în timp.

După ce am făcut acea comandă online, am mai rămas pe site să mai aflu şi alte informaţii despre produsele de acolo. Ei bine, au cam de toate. Cred că nu există domeniu auto, sau conex, care să nu fie acoperit cu o ofertă largă de produse. Vreţi anvelope, de iarnă, de vară, mixte? Găsiţi din belşug pe autolux.ro. Vreţi jante de diverse mărimi şi dimensiuni? Găsiţi pe site.

Tot pe autolux.ro găsiţi şi accesorii pentru camioane, dacă aveţi aşa ceva în proprietate sau în folosinţă. Ca să nu mai vorbim de motociclete. Găsiţi anvelope pentru motociclete, căşti moto, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru motociclişti, prelată pentru motociclete, becuri etc.

Nu au fost uitaţi nici cei care au ATV-uri, aşa încât veţi putea comanda echipamente specifice ATV-urilor, accesorii sau anvelope pentru ATV. La fel pentru scutere, găsiţi şi puteţi alege, dintr-o gamă largă de produse, scutere electrice sau husă (prelată) pentru scuter.

Cei care preferă bicicletele, pot comanda biciclete pentru adulţi – inclusiv modele cu semnificative reduceri de preţuri, biciclete pentru copii, triciclete – un cadou ideal pentru cei foarte mici (poate vă gândeaţi la un cadou pentru copiii sau nepoţii voştri şi nu ştiţi ce să alegeţi), trotinete, inclusiv trotinete electrice, în culori diverse, şi pentru fetiţe, şi pentru băieţei, accesorii biciclete, componente pentru biciclete şi echipamente pentru cei ce folosesc bicicleta.

Există şi o secţiune de articole sportive, asta în cazul în care intenţionaţi să mergeţi la munte, sau la mare, şi vă lipsesc oarece produse utile în astfel de ieşiri. Cei care au un atelier auto, sau cei care-şi repară singuri maşinile, fiind pasionaţi de astfel de reparaţii, pot comanda pe autolux.ro tot felul de scule şi dispozitive utile în acest sens. Găsiţi: şurubelniţe, cric auto, vopsele auto, manometre şi indicatoare de presiune, cleşti, produse pentru vulcanizare, canistre pentru combustibil, scule pentru vopsitorie, scule pentru parbrize auto, lampă de lucru portabilă etc.

Kit distributieAmatorii de oferte nu vor fi dezamăgiţi: există pe site şi un loc în care găsiţi produse la ofertă. La fel, cei care preferă tuning-ul auto, vor avea de unde alege. Se pot comanda: lumini de zi, kit xenon, ceasuri plasmă, ceasuri bord, faruri tuning, priectoare tuning, faruri tuning, scaune tuning, volan sport, centuri siguranţă sport etc.

Nu lipsesc nici sistemele audio, video şi de navigaţie destinate echipării maşinilor moderne. Aveţi şi aici o paletă largă de opţiuni, în cazul în care aţi dori să alegeţi produse precum: difuzoare auto, amplificatoare auto, cd playere mp3, dvd player auto, elemente de navigaţie auto, camere video auto etc.

Date de contact

Firma: SC Promotor SRL

Adresa: Str. DJ 106K, Nr. 124, Loc. Sebes, Jud. Alba

Call Center: 0748 405 954

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu