YouTube într-o altă prezentare

duminică, februarie 17, 2013 21:43
Posted in category IT

YouTubeÎn ceea ce mă privește, YouTube e băiat bun, dar are lipsuri. Nu zic de limitările alea imbecile de tipul “Compania noastră a decis că n-aveți voie să vedeți clipul ăsta în țara dumneavoastră. Nu contează că scăpați de asta cu un simplu proxy din State, contează că noi suntem o corporație și nu-i destul că ne știe lumea de lacomi, tre’ să demonstrăm că suntem și idioți”. Dar mi se-tâmplă să fiu departe de propria-mi colecție de mp3-uri și n-am chef de muncă în tăcere, că e contraproductiv. Adică una e să scrii un text în care ștergi pe jos cu subiecții în deplină liniște, și altceva când îți bubuie în căști Iron Maiden la maximum. Prin urmare, am căutat un produs fabulistic: lup în blană de oaie și YouTube în armură de Winamp.

Ca de obicei, am căutat o chestie și am găsit mai mult decât voiam. TweakTube este o extensie care vine cu toate butoanele unui player software (ffw, rw și, mai ales, loop), adaugă o mână de optiuni de bun-simț pentru orice spectator pretențios (clipul rulează într-o gamă de rezoluții pornind de la 320 minor și sfârșind cu 1280 major, plus obișnuitele full screen și mai mult decât full screen, variantele 1 și 2), presară puțin balsam peste conexiunea Internet mai bătută de soartă (puteți opta pentru vizualizarea low-quality/medium/high, fie .flv, fie .mp4), și, dacă tot nu vă e de ajuns, adaugă și niște link-uri care permit descărcarea în format .flv, .3gp, .mp4 sau .mp3. Plus preferata mea, un mic preview-er audio, pornibil cu un mousover peste thumbnail-ul clipului în discuție.

Am terminat? Nu, n-am terminat, pentru că extensia e plină de opțiuni. Prin urmare, faceți dumneavoastră un drum rapid prin Tools – Tweak Tube Options și alegeți după pofta inimii. (Dan Darie, Academia Cațavencu)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “YouTube într-o altă prezentare”

 1. Câte ceva despre Linux | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2016 at 19:03

  […] YouTube într-o altă prezentare […]

 2. Cum a aparut YouTube | A șaptea dimensiune says:

  august 20th, 2016 at 14:50

  […] YouTube într-o altă prezentare […]

 3. 10 alternative la YouTube | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2019 at 16:46

  […] YouTube într-o altă prezentare […]

Adauga un comentariu