Bill Gates, un geniu al informaticii, înjurat, în România, de analfabeţi funcţionali, care n-au făcut nimic bun pentru omenire, în viaţa lor de rahat

vineri, octombrie 16, 2020 7:14
Posted in category IT

Videochat_ista PSDPe zi ce trece devine tot mai clar faptul că Românica, prin zonele roşii şi ţiganizate Moldova, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, nu a ieşit încă din Evul Mediu întunecat. Doar atunci se pupau cadavre, numite de unii şi moaşte, şi ciuma neagră, sau sutanele negre, sau sutaniştii, adică popii lacomi şi avari, îşi impuneau voinţa în societate.

Chiar dacă a explodat în ultima perioadă, activitatea ciumei negre popeşti nu este nouă. Şi în urmă cu 10 ani, de exemplu, popimea ortodoxă, care nu merge la muncă, trăind pe seama prostiei câtorva milioane de fraieri – ca orice paraziţi care se respectă -, făcea mitinguri anti-cipuri (şi anti-gravitaţie, glumesc), nu cumva, ferească preacocalarul Daniel Ciobotea, să-i scoată cineva din Evul Mediu întunecat (pleonasm asumat), acolo unde, repet, popimea era clasa privilegiată, trăind în lux, aşa cum se întâmplă şi astăzi în Republica Ortodoxă România, popii fiind bogătaşii şi privilegiaţii ultimilor 30 de ani.

Cu 16 facultăţi de teologie în ţară, România a depăşit toate recordurile de înapoiere şi reîntoarcere la barbaria specifică genocidului bisericesc, practicat vreme de 1500 de ani, în Europa şi America (de Sud, Nord şi Centrală, acolo unde, în numele creştinismului biruitor, au fost exterminate populaţiile amerindiene care au avut ghinionul să-i întâlnească pe cre(ş)tinii catolici trimişi, cu glonţ pe ţeavă, de Papa, unsul Domnului pe Terra).

Printre alte apucături tribale ale huntei cre(ş)tin-ortodoxe din ultimii ani, formată din indivizi care nu muncesc nicăieri, ci doar reprezintă masa de manevră a ciumei negre, s-a aflat şi scuiparea lui Bill Gates, geniul american al informaticii, din toate poziţiile.

Evident aceşti grobieni analfabeţi, unii analfabeţi puri, alţii analfabeţi funcţionali, habar nu au despre ceea ce a făcut cetăţeanul şi Omul Bill Gates pentru omenire. Fondatorul Microsoft a dat Windows-ul oamenilor, este unul dintre eroii revoluţiei informaţionale din ultimul sfert de veac, o revoluţie poate mai importantă decât revoluţia industrială, o revoluţie care a schimbat complet faţa omenirii.

Deşi în viaţa lor de rahat aceşti paraziţi n-au făcut nimic util pentru societate, puşi de capii ciumei negre, capii sutaniştilor, gunoaiele societăţii româneşti, în principal reprezentanţii ai triburilor ţigăneşti şi ai anlfabetismului cu faţă cretină, încearcă să convingă opinia publică de intenţiile negre ale unora, printre care şi Bill Gates. Un purice încearcă să scuipe un elefant. Cum să ştie asemenea rataţi, asemenea viermi, asemenea creiere de găină de faptul că lumea a evoluat şi nu mai pune botu’ la teoriile cretine ale ciumei negre, cea care a ţinut omenirea în întuneric vreme de secole.

Şi culmea ironiei, Bill Gates este atacat într-o ţară de hoţi, adică într-o ţară unde românul cre(ş)tin-ortodox foloseşte Windows-ul piratat (o formă de hoţie), adică foloseşte un produs (soft) gratuit, fără să plătească, ca şi cum ai fura dintr-un magazin ceva fără să plăteşti. Iar acest Windows este produs de compania lui Bill Gates, cel care, în Românica, este şi scuipat şi jefuit. Mai mari hoţi şi bandiţi ca sutaniştii nu prea întâlneşti!

Dar haideţi să vedem şi un material ceva mai amuzant despre unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Bill Gates (geniul informaticii atacat de corigenţi şi repetenţi, de absolvenţi de 8 clase, în România sutanelor negre).

Câte-un click, click, click
Pân’ n-o rămânea nimic

Într-o dimineaţă de aprilie (2004 – n.m.), numitul Bill Gates de la compania Microsoft s-a trezit uşor transpirat. Pasămite visase urât. Se făcea că, din motive necunoscute, cei circa 5.000 care îi intră în conturi la fiecare secundă se transformaseră în 5.000 de lei (vechi, pe atunci nu existau leii de astăzi, adică în 0,50 lei actuali – n.m.), leul reprezentând o monedă puturoasă dintr-o ţară est-europeană unde nici măcar nu trăiesc lei.

Inima îi bătea atât de tare încât a dost cât pe ce să facă un restart… ăstaa, un infarct. “Trebuie luate măsuri”, se gândi Bill şi îşi sună un consilier la brichetă în timp ce cu telefonul mobil aprindea ochiul aragazului de la laptop pentru a-şi face o cafea. “Suntem furaţi!”, strigă el în quartz, nervos că nu-şi mai amintea password-ul pentru “fără cofeină”. “For English press one!…”, îi răspunse la capătul celălalt o voce cristalină.

A doua zi, pe 27 aprilie 2004, Biroul american de patente şi mărci înregistrate emitea deja companiei Microsoft patentul oficial cu numărul 6.727.830 pentru, cităm, “time based hardware button for application luanch”. Cu alte cuvinte, începând de luna trecută (era luna mai 2004 perioada în care apărea materialul în presă – n.m.), Microsoft şi-a patentat double-click-ul de la mouse împreună cu click-ul mai lung, care declanşează o aplicaţie diferită de click-ul mai scurt.

Dacă îmi aduc bine aminte, şi uite că nu-mi aduc, anul trecut (2003 – n.m.) pe vremea asta scriam despre sistemul absurd de patentare din SUA, sistem pe care şi UE este (era în 2004 – n.m.) pe cale să-l adopte. Pe atunci dădeam următorul exemplu, care venea să argumenteze teoria potrivit căreia, în privinţa patentelor, americanii au o lege absolut sinistră: cum ar fi ca Microsoft să-şi înregistreze click-ul de mouse sau fereastra “Yes/No/Cancel”? Ei bine, uite că am trăit s-o vedem şi pe asta.

Evit acum să-mi pun problema patentării comenzii “Copy/Paste”, a lui “Press any key” sau, de ce nu, a statului în fund pe scaun la calculator şi a şutului sec aplicat în carcasa computerului când se blochează cooler-ul de pe sursă. (Daniel Goace, “Academia Caţavencu”, nr. 655/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu