Despre Radu Berceanu, mafiotul din gaşca lui Traian Băsescu, apărătorul mafioţilor

miercuri, octombrie 21, 2020 6:42
Posted in category PeNaLii

Tarian BasescuTraian Băsescu a devenit un ticălos, un jeg, un gunoi, un aurolac politic ce-şi face veacul pe la Mafia TV (România TV), de obicei beat muci. Din păcate pentru această ţară, se mai găsesc nişte zeci de mii de români care-l urmăresc şi care-i votează jucăria: Partidul Mişcarea Populară (PMP). Cea mai recentă flegmă pe obrazul acestei ţări, flegmă marca Traian Băsescu, este aşezarea Elenei Băsescu (piţipoanca prietenă bună cu o altă piţipoancă din PSD, şi aceasta pe un loc eligibil al ciumei roşii) drept cap de listă PMP, printr-un judeţ din Dobrogea, doar “succesurile” trebuie continuate.

Din zicerile mafiote ale lui Băsexu’: “Ce dacă a luat o şpagă, doar nu-i distrugem acum viaţa, aşa era în tranziţie!” (ca s-o apere pe japiţa infractoare Elena Udrea, probabil), “Kovesi la puşcărie!” (pentru a nu-i deranja pe mafioţii din politică) etc. Ca să nu mai vorbim despre susţinerea în Parlament a legilor anti-justiţie ale ciumei roşii din perioada 2017-2019, adică această canalie numită Băsescu Traian era de acord cu puşcăriaşul Dragnea în tot ce însemna amnistie, graţiere, amnistie fiscală etc.

În perioada 2017-2019, singurii politicieni din Parlament care s-au opus vehement mafioţilor ciumei roşii au fost cei din USR şi o parte dintre cei din PNL. Să nu uităm niciodată că-n această perioadă neagră pentru România, Traian Băsescu şi restul din PMP au fost de partea ciumei roşii în măcelărirea legilor justiţiei în favoarea infractorilor.

Şi acum despre alţi băsişti de frunte.

Radu Berceanu, Cernavodă în lobodă
Traseu politic (până în 2004 – n.m.): FSN (1990-1992), PD – vicepreşedinte (1992-2004), vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor (1991), deputat PD (1992-1996), ministrul Industriilor (1996-2000), deputat PD (2000-2004).
Radu Berceanu este (era în 2004 – n.m.) un Dan Ioan Popescu (mafiot PSD-ist, n.m.) al PD-ului într-o veche mafie a Industriilor. Şi pe-atunci, pe vremea viitorului câştigător al alegerilor, Radu Berceanu, ministru PD, cel mai mult se fura tot din sistemul energetic naţional. Mine fictive închise mai mult când nu era nimeni prin preajmă, licenţe de operare, importuri de păcură, toate gestionate de acelaşi minister al Industriilor poreclit “acvariul”, acelaşi dezinteres foarte bine motivat de comisioane de zeci de mii de dolari pentru terminarea unităţilor nucleare 2 şi 3 de la Cernavodă, firme de garsonieră ce administrau banii Băncii Mondiale. Dar să zicem că ministerul şi-a corupt toţi miniştrii trecuţi pe-acolo şi nu miniştrii ministerele. Pentru Radu Berceanu, ministrul Industriilor până în decembrie 2000, rămâne ca o bombă-prejudiciu de 26 de milioane de dolari Hotărârea de Guvern nr. 595 din 27.07.1999, hotărâre ce nu apare în nicio ordine de zi, semnată de viitorul senator PD de opoziţie Radu Vasile (fost premier ţărănist al României – n.m.) şi, ultimul pe listă, ministrul Radu Berceanu, prin care ţiţeiul din conductele SC Conpet (4.500 de km de conducte pline ochi) se transferă SC Lukoil SA şi SC Petromidia SA la valoarea, atenţie!, în 1996, la “valoarea de inventar din anul 1982”. Comisionul se află în vilele şi averea lui Radu Berceanu şi a acoliţilor săi. (“Academia Caţavencu”, nr. 654/2004)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu