Unde ajungem după ce murim

sâmbătă, decembrie 29, 2018 14:56
Posted in category Mass-media

Mafia BORCât eşti sănătos şi în putere, moartea pare un moment extrem de îndepărtat, la care nu te gândeşti. Şi bine faci deoarece, nu-i aşa, dacă ne-am gândi tot timpul la faptul că, la un moment dat, dăm colţul, am deveni deprimaţi şi, de ce nu, am sfârşi într-un spital de nebuni.

Şi totuşi, moartea altora este o afacere foarte profitabilă pentru unii. Şi ne gândim aici la cei care scot bani frumoşi de pe urma morţii semenilor – preoţi, pastori şi alţi “unşi” ai Divinităţii. Mai ales că, de exemplu, Biserica Ortodoxă Română (BOR) a inventat de-a lungul secolelor de creştinism, între două cruciade catolice şi mii de arderi pe rug, tot catolice, tot soiul de ritualuri care au rolul, în opinia BOR, să înduplece miile de sfinţi şi sfinţişori, un fel de bişniţari în ale sufletelor morţilor, ei bine, toţi aceştia trebuie convinşi să intervină la Dumnezeu pentru ca sufletul mortului – chiar dacă este suflet de criminal sau violator – să ajungă în Rai, acolo unde nu este durere şi suferinţă, cu toate că un criminal a lăsat în urmă doar durere şi suferinţă. Numai că sfinţii, oricât ar fi ei de sfinţi, nu intervin dacă cei apropiaţi decedatului nu plătesc preotului nişte arginţi sau nu cotizează, cu ceva material, la bunăstarea preoţească. Frate, frate, dar nemurirea e pe bani!

Există însă şi alte metode de a-ţi aminti de cei dragi. Două dintre ele sunt enumerate mai jos.

  • Moartea, un proces ireversibil, iminent şi care trimite pe oricine în uitare, sperie pe mulţi. Însă unii pot să îşi cumpere o bucăţică de eternitate. https://www.lifegem.com/ oferă, contra unei sume de bani, transformarea cenuşii regretatului decedat într-un diamant, numai bun de agăţat la gât sau de pus la ghiul.
  • Dacă vreţi o alternativă la varianta de mai sus, https://www.celestis.com/ pune aceeaşi cenuşă într-o cutiuţă şi o trimite cu racheta pe orbită. În acest caz, putem spune, fără teama de a greşi prea mult, că persoana dispărută, şi dragă, este în cer şi ne priveşte la fiecare rotaţie în jurul Pământului.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu