3 trucuri pe care femeile destepte le practica in 2017

luni, mai 29, 2017 14:37
Posted in category Diverse

Femei destepte

Unele femei sunt inconjurate in permanenta de admiratia barbatilor, de cadouri primite din partea sexului puternic, iar altele primesc rareori complimente sau ceva in dar. Daca te incadrezi in a doua categorie, nu trebuie sa-ti faci griji, exista mereu solutii si vesti bune. Generozitatea masculina este o calitate pe care fiecare barbat o are in adancul sufletului sau, trebuie doar sa stii cateva trucuri prin care sa o trezesti.

Pentru ca barbatii sunt in stare sa faca aproape orice din iubire, iata cateva sfaturi prin care poti determina orice barbat sa fie generos si atent:

  1. O femeie atragatoare are un job pe masura. Nu este de ajuns sa-ti placa sa te machiezi, sa mergi la shopping si sa arati bine. Un barbat aprecieaza si isi doreste o persoana de sex opus care este independenta financiar. Jobul de model este foarte mult indragit de partea masculina, desi putini recunosc acest lucru. Nu trebuie sa stii sa mergi perfect pe tocuri sau sa ai forme perfecte. Adevarata frumusete sta in sufletul femeii si in mintea acesteia. Bineinteles, atitudinea carismatica si prietenoasa te poate ajuta mult. Daca iti place sa conversezi pe internet si sa faci transmisiuni live pe Facebook sau Instagram, atunci poti sa lucrezi ca model la un studio.

    In mediul online, doritoarele pregatite de un nou inceput, pot intra aici pentru a primi mai multe detalii despre cum pot lucra de acasa pentru a atrage cat se poate de mult generozitatea barbatilor. Mai mult decat atat, persoanele introvertite au posibilitatea sa-si imbunatateasca tehnicile de comunicare si de a castiga, totodata, bani.

    Femei destepte

  2. Din pacate (sau din fericire) barbatii nu stiu sa citeasca gandurile si percep aluziile cu dificultate. Daca esti nemultumita, acestia isi vor da seama cu greu care este motivul supararii tale, de aceea este bine sa fii deschisa si sa vorbesti liber despre dorintele tale. Atentie insa, sa nu o faci sub forma de reprosuri, comparatii sau cerinte! Cea mai buna metoda este sa-i spui ce simti si nu sa-l critici sau sa-l manipulezi. Barbatii iubitori cu siguranta vor vrea sa te bucure cu un buchet de flori daca le vei spune cu sinceritate ca apreciezi acest gest.
  3. Fii generoasa! Una dintre putinele calitati care poate fi dezvoltata destul de repede este generozitatea. Daca iti doresti sa fii inconjurata de barbati generosi, atunci trebuie sa inveti sa devii si tu generoasa, oferindu-le atentie si timp. Este recomandat sa manifesti generozitate prin cuvinte frumoase, mangaietoare, prin emotii, prin oferirea de surprize fara motive clare, dar si prin oferirea de mici cadouri handmade. Nu uita ca fiecare este ceea ce ofera!

In concluzie, echilibreaza balanta, axandu-te si pe domeniul profesional, nu doar pe aspectul tau exterior, chatul video pe internet te poate ajuta sa comunici mai bine si sa ai o sursa de venit usoara. Incearca o abordare mai directa atunci cand vine vorba de dorintele pe care le ai iar pentru a atrage gesturi de generozitate, atunci asigura-te ca in cercul tau de cunostinte mereu vei avea astfel de persoane.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu