4 site-uri unde gasim aplicatii portabile

marți, iulie 11, 2017 14:29
Posted in category IT

Aplicatii portabileAplicaţiile portabile nu necesită instalare. De exemplu, le puneţi pe un stick şi le folosiţi ori de câte ori aveţi nevoie. Sunt utile mai ales pentru cei care circulă mult şi au mereu cu ei un laptop. În acest caz, respectivul stick, ce are pe el aplicaţii portabile, este mană cerească. Ai nevoie de un soft, foloseşti aplicaţia portabilă de pe stick. Haideţi să vedem cele 4 site-uri unde găsim aproape toate aplicaţiile portabile de care am putea avea nevoie.

  1. The Portable Freeware Colection cuprinde toată gama de aplicaţii portabile, şi gratuite, de care aveţi nevoie. Puteţi filtra aplicaţiile în funcţie de popularitate sau actualizări recente. Sunt furnizate informaţii despre fiecare aplicaţie portabilă în parte, cum ar fi compatibilitatea cu un anumit sistem de operare, cum puteţi folosi aplicaţia respectivă etc.
  2. Pendriveapps.com este un site mare şi organizat ce cuprinde o colecţie impresionantă de aplicaţii portabile, ce include: antiviruşi, playere media, clienți IRC, programe de e-mail, defragmentare, manageri de fișiere, traducători, instrumente de sistem, servere web, browsere, utilitare de criptare și multe altele. Toate aplicațiile listate au o pagină cu o descriere completă, carecuprinde şi o captură de ecran, dimensiunea aplicaţiei, informații despre descărcare și alte aplicații portabile similare.
  3. TinyApss.org oferă aplicaţii portabile de mici dimensiuni, fiind ideală pentru cei care au spaţiul de stocare mic, pe o unitate flash, de exemplu. Categoriile de soft-uri portabile includ aplicații cum ar fi: browsere, editoare de text, software-ul grafic, system utilities, manageri de fișiere și chiar software-ul pentru platformele Palm și OS X, printre multe alte aplicații diverse.
  4. PortableApps.com Directory este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pe web pentru a descarca aplicații portabile, în special celebrul lor PortableApps.com Suite. PortableApps.com este site excelent pentru că utilizează unele dintre cele mai bune aplicații găsite pe Internet și le condensează într-o formă portabilă. Multe dintre aceste aplicații nu au fost oferite niciodată ca aplicaţii portabile în alte locuri. Unele dintre aplicațiile pe care le puteți găsi aici sunt: AkelPad, Stellarium, Freeciv, Fyre, Blender, PicPick, FileZilla, FeedRoller, aMSN, PuTTy și multe altele.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “4 site-uri unde gasim aplicatii portabile”

  1. Cele mai bune aplicatii portabile (I) | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 20th, 2019 at 16:31

    […] 4 site-uri unde gasim aplicatii portabile […]

Adauga un comentariu