5 site-uri cu informaţii de calitate

marți, septembrie 29, 2015 16:57
Posted in category IT

TEDÎntr-o lume invadată de informații fără nici o valoare, există și locuri virtuale unde găsim informații prețioase, din diverse domenii, pe care le putem folosi în proiectele noastre sau, pur și simplu, pentru buna noastră informare. Site-urile sunt în engleză (poate au si interfata in limba romana, dar trebuie cautata), dar se pot traduce, plus că engleza se studiază, azi, în toate școlile din România. Iată, mai jos, cele 5 site-uri cu informatii de calitate.

 • FACTSlides prezintă informații verificate, cu surse întotdeauna vizibile. Site-ul este actualizat zilnic și oferă peste 200 de milioane de informații, din domenii diverse, într-o prezentare pe care nu am mai întâlnit-o în altă parte. Un site premiat la concursuri legate de site-uri de informare.
 • TED acoperă o gamă largă de subiecte, fiind imaginea online a organizației cu aceeași abreviere, înființată în 1984, având ca scop răspândirea ideilor majore ale lumii de azi din domenii precum: design, divertisment, tehnologie, știință, afaceri sau orice problemă la nivel mondial. TED oferă cititorilor săi scrieri exclusive în peste 100 de limbi, disponibile pentru oamenii de pe întreaga planetă. TED reprezintă o școală a cunoașterii libere, fără bariere de orice natură, un curent ce promovează noutățile absolute ale cunoașterii umane.
 • LongReads este un site fondat în 2009 ce oferă cele mai bune povești de ficțiune și non-ficțiune.
 • Mental Floss este site-ul unei reviste cu informații scrise cu umor, concentrate și de calitate.
 • HowStuffWorks are 40 de milioane de cititori în fiecare lună, oferind explicatii si raspunsuri la problemele lumii de azi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “5 site-uri cu informaţii de calitate”

 1. Cum sa ai Internet gratuit oriunde | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 20:21

  […] 7 site-uri cu informatii de calitate […]

 2. Numarul utilizatorilor de Internet a depasit 3 miliarde | A șaptea dimensiune says:

  februarie 26th, 2016 at 13:34

  […] 7 site-uri cu informatii de calitate […]

Adauga un comentariu