Numarul utilizatorilor de Internet a depasit 3 miliarde

vineri, februarie 26, 2016 13:32
Posted in category IT

InternetSunt aproximativ 3,2 miliarde utilizatori de Internet

Având în vedere că populația planetei este astăzi, 26 februarie 2016, de aproximativ 7,4 miliarde, ar mai fi 4,2 miliarde de oameni care n-au folosit niciodată Internetul. Mai grav este că aproximativ un miliard de oameni sunt analfabeti, deci pentru ei nu se pune problema folosiriii Internetului. Revoluția informațională în perioada căreia am avut sansa să trăim nu pare deloc încheiată. Viitorul, dacă nu apare vreun cataclism global, va aduce cu siguranță alte schimbări radicale în domeniul informației.

Snapchat a juns la 7 miliarde de vizualizari pe zi

Atunci când vorbim de numărul videoclipurilor vizualizate zilnic, Facebook are aproximativ 8 miliarde de videoclipuri vizualizate zilnic, în timp ce platforma digitală Snapchat este pe aproape cu 7 miliarde de vizualizări. Snapchat are peste 100 de milioane de utilizatori activi și este o aplicație lansată în septembrie 2011, de un grup de studenți de la Universitatea Stanford, probabil cea mai bună universitate din lume, vorba lui Steve Jobs.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu