A fost odată alianţa Dreptate şi Adevăr (DA)

miercuri, decembrie 1, 2021 19:32

PSD = ciuma rosie = cancerul RomanieiA fost odată dictatura puşcăriaşului, mafiotului şi interlopului Adrian Năstase. O perioadă neagră în istoria postdecembristă a României. O perioadă în care ziariştii erau ucişi, bătuţi, târâţi prin tribunale, intimidaţi sau cumpăraţi. O perioadă în care nimeni nu îndrăznea să critice grupul interlop cu acronimul PSD şi pe Naşul acestuia, Adrian Năstase. O perioadă în care doar trei publicaţii din România aveau curajul să nu lingă fundul de poponar al “marelui” Adrian Năstase: “Evenimentul zilei”, “Academia Caţavencu” şi, uneori, culmea, “Gazeta Sporturilor”.

O perioadă în care s-au vândut pe nimic (pe nimic pentru bugetul de stat, şpăgile încasate de PSD-iştii fiind imense) cele mai importante obiective economice ale României: Petrom, Sidex Galaţi etc. Dar aceste privatizări dubioase au fost uitate de electoratul ciumei roşii, în creierele votanţilor PSD, atrofiate de alcool şi lipsa lecturii, nu-şi au locul astfel de informaţii. Are grijă Mafia TV (România TV şi Antena 3) să toarne în aceste creiere fanilor PSD alte rahaturi, precum ura împotriva “reziştilor”, cei care, nu-i aşa, au vândut Petrom-ul, Sidex-ul, au adus minerii, au plătit zeci de milioane de dolari pentru autostrăzi care nu s-au construit niciodată (vedeţi cazul contractului Bechtel din acei ani) etc.

Şi tot în acea perioadă, la Constanţa, domina judeţul, prin furt şi jaf, gaşca unui drogat, gaşca unui Escobar local, Radu Mazăre, cel care ştia exact câte voturi trebuie cumpărate de la ţiganii care nu muncesc, pentru a ajunge primar. Ei bine, acest PSD-ist drogat şi curvar numit Radu Mazăre a reuşit să-şi privatizeze întreg judeţul, nimeni nu mişca în Constanţa fără încuviinţarea sa. Evident, în spitale cadea tencuiala din tavan peste bolnavi, dar asistenţa medicală de calitate nu a fost niciodată o prioritate pentru grupul infracţional organizat cu acronimul PSD.

Aşadar, în acea perioadă neagră, s-a încercat stoparea acţiunilor criminale ale ciumei roşii prin alianţa benefică între PNL şi PD (Partidul Democrat), o alianţa inspirat numită “Dreptate şi Adevăr” (DA). Rezultatul acelei idei a fost îndepărtarea PSD de la guvernare, începând cu 2005, chiar dacă ciuma roşie a avut cele mai multe voturi la alegerile din 2004. Este exact opusul a ceea ce face astăzi ticălosul şi nemernicul Klaus Iohannis, cel care, în pofida milioanelor de români care au ieşit în stradă împotriva PSD, în perioada 2017-2019, aduce ciuma roşie la guvernare, pentru încă o perioadă de furturi şi jafuri.

Ei bine, alianţa DA, înainte de alegeri, avea probleme cu fidelitatea unor lideri de filiale. Şi unde apăreau problemele? Exact în judeţul viitorului puşcăriaş Radu Mazăre, în Constanţa aflată în acea perioadă la şliţul baronilor PSD. Iată ce scria “Academia Caţavencu”, în august 2004, pe această temă.

Cine trădează Alianţa – la Constanţa

După ce abia mai respiră pe la Constanţa, fiind mai mereu cu capul sub apă, Alianţa DA mai şi colcăie de trădători care servesc cauza PSD-ului şi a lui Radu Mazăre. Cel mai recent caz (din 2004 – n.m.) consemnat este cel al consilierului judeţean Nicolae Buriac, care la ultima şedinţă a CJ a votat cot la cot cu PSD şi PRM, deşi colegii săi din PD-PNL părăsiseră deja locul faptei din cauză că primiseră foarte târziu mapele cu proiecte.

Culmea este că Buriac era promovat de către El Comandante Stelian Duţu şi pe listele PD pentru parlamentare, el fiind înfipt ţeapăn pe locul patru între candidaţii pentru un mandat de odihnă în Camera Deputaţilor. Se bănuieşte că avântul pesedist (din 2004 – n.m.) vine de la faptul că omul deţine (deţinea în 2004 – n.m.) o firmă de construcţii ce meştereşte şi dânsa pe platforma de la Cernavodă, iar fără îngăduinţa Puterii PSD-iste ar prinde lucrări doar în vastul domeniu al frunzelor pentru câini.

Până la urmă Buriac a fost exclus vineri (într-o vineri din august 2004 – n.m.) din PD, dar a rămas mâna de nădejde pentru majoritatea lui Mazăre în CJ.

Alt exemplu de pedist care se află (se afla în 2004 – n.m.) pe listele pentru Parlament şi trage cu pesediştii este Hristu Tararache, prieten de nădejde al primarului (drogatul Radu Mazăre – n.m.) şi fost patron al clubului de striptiz în care a fost bătut cu sânge rece şi pumni fierbinţi şeful Cercetărilor Penale de la Poliţia Municipiului Constanţa, Vasile Ionescu.

Tararache a fost adus în PD (Partidul Democrat, condus în anul 2004 de Traian Băsescu – n.m.) de Dănuţ Moisoiu, alt măzărist. Dănuţ Moisoiu este (era în 2004 – n.m.) membru în Consiliul Local. După cum am mai scris, una dintre firmele lui asudă la reţeaua de gaze dintre Mamaia şi Năvodari, iar membrul său superior tresaltă ori de câte ori e nevoie ca proiectele lui Mazăre să treacă prin şedinţele de consiliu cu viteza luminii.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu