Amintiri din perioada dictaturii mafiotului PSD-ist Adrian Năstase

joi, februarie 6, 2020 10:16

PSD = ciuma rosie = mafiaPrin 2004, era aşa:
Ordin PSD: Prindeţi şi ascundeţi Stolojanul!

Mare e grădina lui Năstase şi mulţi i-au sărit gardul. Unii au nimerit tocmai la Otopeni. Astfel se face că, scrupuloşi la datorie, două bucăţi de la serviciul de pază şi ordine au tăbărât pe Stolojan (Theodor Stolojan, fost premier al României în 1992, candidatul alianţei Dreptate şi Adevăr (D.A.) la alegerile prezidenţiale din 2004, înlocuit în ultimul moment de Traian Băsescu, cel care avea să devină Preşedintele României în 2004 – n.m.), liderul PNL, acum două săptămâni (era martie 2004 – n.m.), când omul pleca să-şi viziteze conturile la Bruxelles.

E degeaba să spun că Theodor, ca orice om cu bani munciţi, umblă la economy class. Şi face baie de vulg ori de câte ori pleacă în lume. Îi aminteşte asta de locul de unde a plecat şi unde nu vrea să se mai întoarcă.

Stătea Stolojan, zic, cu un ziar în faţă şi vin cele două bucăţi de dulap la victimă: “Vă rugăm să treceţi la salonul VIP!”. Cum Robocop încăpăţânat nu a vrut să se urnească, atunci Mache şi Lache de la Pază, au scăpat porumbelul: “Nu avem voie să vă lăsăm aici, că vă faceţi campanie electorală!”.

Stolojan a rămas afiş. Dacă ar fi să mergem mai departe cu puterea de gândire a Serviciului de Ordine şi Pază al Otopeniului, am fi descoperit uluiţi cum avionul de Bruxelles a fost chemat mai repede la îmbarcare şi la decolare, dar cum nu suntem astfel de autori, vedem cum Stolojan a rămas pe locul lui, iar cei doi gradaţi şi-au ros unghiile şi au primit două flotări de la şeful lor, au slăbit, au primit oprobriul colegilor, au ieşit din SPP, s-au apucat de afaceri, au primit fonduri europene şi primesc comenzi pentru execuţie de bulane.

Asta-i România. Păi, să n-o dezbraci şi s-o iei la bătaie? (“Academia Caţavencu”, nr. 640/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu