Alte detalii inedite despre infractorul de drept comun Nastase Adrian

sâmbătă, februarie 28, 2015 21:04

PSDDupă ce aici și aici am amintit despre o parte din nelegiuirile infractorului de drept comun Nastase Adrian, în acest material vom afla despre alte matrapazlâcuri ale aceluiași personaj.

 • Socrul lui Nastase Adrian, Angelo Miculescu, a lucrat, dupa 1990, in una din firmele puscariasului securist Dan „Felix” Voiculescu

  De atunci, din 1990, de când tara cunoaste o noua banda politica venita la cârma, de când lichelele cameleonice s-au tras una pe alta, rapid, printre ele fiind si bisexualul Adrian Nastase, s-au cimentat relatii noi, prostind un întreg popor traumatizat de comunism, naucit de dezinformarile loviturii de stat, minjit prin “baia de sânge”, de “teroristii care trageau din orice pozitie” si cei 60.000 de morti (ai lui Brucan). Si au venit din urma securistii, care îi aveau la mâna pe uzurpatorii lui Ceausescu (dar si pe noii demnitari) cumparându-si astfel iertarea si neoexistenta în noua epoca, o epoca a furtului, a jafului national, a santajului si a nemerniciei. Adrian Nastase a trecut rapid de la un stapân la altul, de la “nomenclaturistic~” la “nesatiul posesiunii” si la capitalistizare.

  Socrul, Angelo Miculescu, dupa lovitura de stat din decembrie 1989, a lucrat în cadrul firmei “POOLGEC”, proprietatea lui George Paunescu (conducatorul firmei securiste “CRESCENT”).

 • George Paunescu a exercitat mari presiuni asupra ministrului Agriculturii si Alimentatiei, Ioan Oancea, ca acesta sa accepte importul de catre “POOLGEC”- imediat – a unui milion tone grâu de panificatie. Presiunile au fost facute de “salariatul” firmei, Angelo Miculescu, toate telefoanele s-au dat “pe scurt” din cabinetul lui Adrian Nastase, ginerele lui Angelo Miculescu. Presiunile au continuat, grâul taranilor români a putrezit prin podurile caselor sau a fost mâncat de soareci prin hambare, în loc sa fie cumparat pentru stocul de rezerva al statului.

  Evident, pretul pâinii pentru populatie în urma importului facut de “POOLGEC” s-a majorat corespunzator cu comisionul obtinut de firma “POOLGEC”, tranzactie din care si socrul si ginerele au avut partea lor.

 • Alte afaceri dubioase ale clanului Nastase – Miculescu

  În România, conform obiceiului statornicit, orice scandal tine trei zile, dupa care se astern tacerea si uitarea. Asa s-a întâmplat si cu AFACEREA “FILANTROPIA”: spitalul a fost privatizat, ministrul Sanatatii din acel timp, Daniela Bartos, si-a încasat comisionul în urma “privatizarii”, comision gras, care îi va asigura anii de ambasadoriat în Portugalia, cât si deceniile grele ale batrânetii. Ziarele au scris, pe rupte, vreo doua zile, s-a încropit însa o ancheta superficiala, dar numele “FILANTROPIA” se va mai regasi doar în scopurile fundatiei prin care s-a desfasurat tranzactia, deoarece banii virati de societatea americana de investitii au ajuns în conturile FUNDATIEI “MILENIUM”, patronata de Dana Nastase, nimeni alta decât sotia premierului României, care se declara incoruptibil, si spune, cu orice ocazie, ca va stârpi din radacini coruptia.
  Sora lui Nastase, Dana Maria Barb, este implicata în afaceri inimaginabile, de milioane de dolari, ca paravan al fratelui ei. În jurul sau se pun la cale marile privatizari frauduloase, ea fiind directoare la firma lui Mark Mayer, un obscur avocat din New York al firmei de consultanta “MARK MAYER, RUBIN & HERTZFELD”.
  Simona Miculescu, cea care a fost mult timp atasat de presa la Ambasada Româna din Washington, s-a stabilit acum într-o functie importanta în MAE. Meritul ei esential consta în amanuntul ca sotia lui Adrian Nastase este sora sotului sau, deci sunt cumnati. La rândul lui, sotul ei, Ovidiu Miculescu, a trecut si el prin Washington, în calitate, normal, de “sot al sotiei sale”, fiind formal angajat al Studioului “Al. Sahia”, ca sa se prezinte acolo drept “corespondent”, în realitate el corespondând, dar în beneficiul altei institutii…
  Rodica Miculescu, directoarea economica a TAROM, calitate în care taie si spânzura în aviatia civila, este cumnatica lui Adrian Nastase, sora sotiei lui. Ea a executat un insistent santaj asupra firmei “EDF”, condusa de Katz, pentru a-i prelungi contractul de închiriere a spatiilor “Duty Free” din Aeroportul Otopeni. S-a cerut o mita de 300.000 dolari pentru un spatiu de 15 m.p. Katz nu s-a lasat, a atacat hotarârea sI s-a revenit asupra ei, declarându-se ca se va organiza o licitatie, de ochii lumii. Între timp, sediul societatii “EDF” a devenit nefunctionabil, în urma debransaii abuzive a curentului electric al spatiilor administrative, a liniilor telefonice si comunicatiilor computerizate. Reprezentantii firmei care detine 51% din actiuni (Aeroportul Otopeni – 5%; TAROM – 22%) au fost pusi în imposibilitatea unei aparari corecte, iar tribunalul a fost fortat sa emita o sentinta ilegala. Cel care face traficul de influenta si presiuni pentru a elimina societatea “EDF Astro SRL” spre a lasa calea libera coruptiei, Miron Mitrea (zis si “MANIVELA”) facând parte din mafia PSD, este ministrul Transporturilor, un “intim” al lui Adrian Nastase, care l-a transformat dintr-un sofer amarât în vicepresedinte PSD, ministru si individ foarte bogat. Abuzurile savârsite în valuri de Miron Mitrea, ministrul Transporturilor, îl detaseaza în postura de cel mai corupt ministru din Cabinetul Nastase. In privinta “licitatiei” de la Otopeni, el a fost “pilotat” în aceasta actiune de cumnata primului ministru, Rodica Miculescu.

  “Operatiunea” IAS Prejmer

  În 1991, IAS Prejmer, jude]ul Brasov, s-a transformat în “SC Agroindustriala” SA. Atunci, detinea 13 ferme: sase de taurine, cu un efectiv de 12.000 capete; patru ferme vegetale – 7.460 ha; un complex de 1.2000 capete porcine; sectie de industrializarea carnii si a laptelui; o crescatorie devenita celebra de pastravi si animale rare de blana. Nicolae Pastârnac, ginerele lui Angelo-Romeo Miculescu si cumnatul lui Adrian Nastase, dirijat de socrul sau, batrânul mare sacal al agriculturii românesti, a preluat crescatoria de pastravi si animale cu blana (nutrii, vulpi, dihori) el ajungând astfel patronul firmei “B Lapis” (care, în anul 1997, ajunsese în pragul falimentului). N. Pastârnac, alt ginere gangster sadea, a reusit, cu tenacitate si direct interesat, sa o distruga total.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Alte detalii inedite despre infractorul de drept comun Nastase Adrian”

 1. PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2015 at 13:16

  […] Alte detalii inedite despre infractorul de drept comun Nastase Adrian […]

 2. Mafia padurilor din Romania are sigla PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 17th, 2015 at 20:34

  […] Alte detalii inedite despre infractorul de drept comun Nastase Adrian […]

 3. Oamenii mafiei PSD-iste au pensii de sute de milioane de lei vechi pe luna | A șaptea dimensiune says:

  iulie 17th, 2015 at 16:05

  […] Alte detalii inedite despre infractorul de drept comun Nastase Adrian […]

 4. Cum a bagat statul PSD-ist 180 de milioane de dolari intr-o rafinarie, iar apoi a vandut-o cu 13 | A șaptea dimensiune says:

  februarie 11th, 2016 at 19:22

  […] Alte detalii inedite despre infractorul de drept comun Nastase Adrian […]

Adauga un comentariu