A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXV)

luni, octombrie 25, 2021 14:28
Posted in category Mass-media

KGB-istul criminal Ion Iliescu
11 noiembrie 2019

Un text ceva mai vechi, dar, vai, încă actual.

Dacă te-ai pişat pe el de vot şi ai crezut gogoşile de genul “toţi sunt la fel”, în 30 de ani au plecat din ţară 10 milioane de români, iar datoria externă a României a depăşit 100 de miliarde de euro! Plus că, neieşind la vot, le-ai dat ocazia aurolacilor puşcăriaşului Dragnea, aduşi cu autocarele, să voteze şi să-ţi fure ţara. Emigrează, asta ţi-a mai rămas!

România este o turmă, nu o naţiune!

M-am ars de câteva ori la mâini, câţiva cm pătraţi acolo, şi mi s-a părut complit. Ce durere au suferit oare cei arşi la #COLECTIV?! Doar acei îngeri ştiu! Şi vine turma de românaşi cretini şi votează tocmai criminalii de la #COLECTIV, adică PSD! România este o turmă, nu o naţiune!

Este incredibil cum suferinţa unor oameni, unii dintre ei creştini, n-a mişcat un mm sufletul hain şi lacom al stafului Bisericii Ortodoxe Române (BOR). Ce au declarat unii popi, cică aleşii Domnului (hăăă, hăăă, hăăă), în legătură cu victimele de la #COLECTIV: “Aşa le trebuie! Bine le-a făcut! Sunt satanişti!” (spuse sutaniştii). România este o turmă, nu o naţiune!

Credeţi că tragedia de la Caracal a mişcat ceva în sufletul negru şi urât al votanţilor PSD? Să fim serioşi! Sunt convins că PSD + Pro România (PSD 2) = undeva la cel puţin 30% la viitoarele alegeri. România este o turmă, nu o naţiune!

Credeţi că angajările la stat pe bază de pile şi relaţii deranjează bugetarul român, votant de ciume roşii? Şi nu uitaţi că sunt aproape 1,5 milioane de bugetari! Ăştia dacă vin toţi la vot şi îşi mai aduc şi neamurile, cunoştinţele, prietenii, pot muri încă 1000 de adolescente ucise de cei eliberaţi din puşcării de PSD şi nimic nu se va schimba în rezultatele alegerilor din Românica. România este o turmă, nu o naţiune!

10 noiembrie 2019

Istoria se repeta! Nu va luati dupa tembeliziuni. Rezultatele sunt de la ora 19:00 si votul Diasporei nu este inclus.

Minciunile Antena 3

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu