A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXIV)

luni, octombrie 25, 2021 8:58
Posted in category Mass-media

Voteaza Barna!9 noiembrie 2019

Voi vota mâine, în turul I, Dan Barna. Dacă nu intră Barna în turul al II-lea, şi va fi turul al II-lea, voi vota Iohannis. Oricum, Iohannis şi Barna sunt opţiunile normale, dacă ne dorim o ţară europeană, civilizată, prosperă.

În 2014, în primul tur am votat Monica Macovei, iar în turul al II-lea Klaus Iohannis. Pentru cei maxim 4% care vor vota candidatul PMP (în 2016 am votat PMP şi am regretat amarnic după), am o întrebare. Unde era PMP, Băsescu şi candidatul PMP atunci când PSD = ciuma roşie = mafia dădea ordonanţa 13 şi o elimina pe Monica Macovei, procurorul-şef european de astăzi, din funcţia de procuror-şef al DNA? În Parlament, PMP-ul era la braţ cu ciuma roşie, iar Traian Băsescu era la Mafia TV (România TV) unde cerea arestarea Laurei Codruţei Kovesi! Singurii care erau pe baricade, în Parlament şi în stradă, în lupta împotriva ciumei roşii, erau USR-iştii. De aceea, mâine, şi în 2020, dacă ajung cu bine, votul meu şi speranţa mea legată de România, care este şi ţara mea, nu numai a mafioţilor din PSD, se vor îndrepta spre USR.

Ziua în care vom renunţa va fi ziua în care murim! (The day we give in is the day we die!)

Votul10 noiembrie 2019

Cei care votează PSD = ciuma roşie = mafia, sau nu merg la vot, merită să moară în spitale cu viermi, pe drumuri de rahat, iar copiii şi nepoţii lor să plătească datoria externă a României, făcută de PSD = ciuma roşie = mafia, în următoarea mie de ani.

10 noiembrie 2019

Imbecila mileniului, Dăncila de Tiliorman, provine dintr-o familie de infractori. A fi hoţ în comunism înseamnă tot hoţ. Cu un tată hoţ, fost puşcăriaş, această ţoapă incultă şi proastă a ajuns, din cauza mafiotului Liviu Dragnea, să ne hotărască destinele. Cu alte cuvinte, viitorul nostru ca naţie depinde de această agramată, care niciodată într-o ţară normală n-ar fi ajuns nici măcar administrator de bloc, darămite premierul acelei ţări.

Dacă iubeşti România, ieşi la vot şi nu lăsa o imbecilă să ajungă în turul 2!

Viorica Dancila

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu