A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXVI)

marți, octombrie 26, 2021 7:39
Posted in category Locale, Mass-media

Viorica Dancila, Botosani15 noiembrie 2019

Botosani: doar 10% din populatia activa (18 – 65 ani) este angajata legal

Adică plătește taxe și impozite, din care, nu-i așa, se alocă bani pentru sănătate, învățământ, infrastructură și ce mai fură mafia PSD-istă, c-asa-i în tenis, adică aici se ajunge daca te votează toate gunoaiele umane, în schimbul unei gălați din plastic. Ar mai fi de făcut o precizare: mulți dintre cei activi sunt plecați în țările capitaliste la produs bani ceva mai mulți decât se pot produce în România PSD-istă, adică neocomunistă. Iar cei ramasi sunt exact genul de populatie de care are nevoie mafia politica: usor de manipulat si de cumparat. Ca in orice tara de mana a saptea, electoratul de aici are cel mai mic IQ, adica sansele PSD-ului au fost, sunt si vor fi maxime in judetul Botosani. Ce fac totuși cei 90% ce parazitează societatea românească? Iată mai jos câteva exemple.

Populația feminină, cu excepțiile de rigoare, freacă menta, fiind doamne și domnisoare ce trăiesc fie din alocația copiilor, fie din ce mai produc bunicii, pensii și alte asemenea

În timp ce bunica mea din partea mamei a crescut doi copii singură (bunicul fiind 7 ani plecat, 4 ani pe front si 3 ani in lagarele rusesti, ca prizonier de razboi), în perioada războiului al doilea mondial, plus o bucățică de perioadă interbelică și a mai prins și invazia sovietică ce a adus ciuma roșie, i-a crescut fără alocații și alte ajutoare, azi orice analfabetă care și-o trage si produce copii pe bandă rulantă (vedeți cazul țigăncilor analfabete) beneficiază de ajutoare și paraajutoare, doar fraierii plătesc la greu taxe și impozite. Mai mult, dacă mama sau bunica mea erau deja în picioare la răsăritul soarelui, indiferent de anotimp, c-așa era la țară, azi cuconetul manelizat și îndobitocit, care la scoală nu a învățat mai nimic, multe din aceste toape nu știu absolut nimic, ei bine această populație feminină este de o comoditate ieșită din comun, dar iși dorește să trăiasca bine.

Biserica ortodoxă este doar o industrie prin care se comercializează indulgențe și produce bani pentru clerul tot mai lacom al acestui cult cu tot mai vagi legături cu doctrina creștină

E drept că, pe aici cel puțin, procentul celor care frecventează regulat biserica este destul de mic. Bărbații în vârstă preferă alte sporturi în zilele de sărbătoare, că așa i-a învățat tovarăsul Nicolae Ceaușescu: ateii urcă mai rapid în ierarhia partidului bolșevic. Bine, aceștia la recensământ sau dacă e vorba de niște pomeni religioase se vor declara creștini, doar ce nu faci pentru a mânca gratis și a beneficia de niște cadouri. Tineretul are și aici un procent de 90% ce mai crede că biserica e doar un loc ciudat unde cu cât ajungi mai rar cu atât mai bine. Nu se compară un 90-60-90 cu o predică reușită, la care te plictisești teribil, mai ales dacă prin scoală ai trecut precum gâsca prin apă, iar în vocabular ai maxim 40 de cuvinte.

Populația de pe aici este o combinație nefericită între prostie si răutate

Pentru cei de aici singura “treabă” importantă este munca fizică. Orice altă activitate intelectuală este profund detestată. La școală, de exemplu, majoritatea elevilor de la țara nu învată sub pretextul că au “treabă”. Asa-zisa treabă este, de fapt, o pierdere inutilă de vreme, o iluzie a faptului că faci ceva util. Până la urmă, lipsa unui orizont, a unei educații, a unei “cunoașteri”, a însușirii unei profesii se datorează și faptului că populația are “treabă”. Pentru această populație îndobitocită de asa-zisa treabă, Eminescu este doar un pierde-vară, care, în lipsa unor preocupări mai “serioase”, s-a apucat de scris poezii. Dacă nu avea treabă, săracu’. La această prostie ancestrală, se adaugă răutatea dată de comparații irelevante. Idiotul de pe aici va considera tot timpul că el merită foarte multe, dar societatea de azi (“ce bun era comunismul”), americanii (niciodată rușii), marțienii sau mai știu cine îl împieidică pe el, un analfabet obișnuit, să o ducă bine. Evident că cei care au mai mult decât el trebuie urâți, doar bogații, ne-a învățat tovarășul Nicolae Ceaușescu, sunt exploatatori, chiar dacă bolșevicii sunt cei care i-au exterminat fără un motiv anume.

Copiii sunt trimiși la școală și atât

Restul nu contează. “Ce să mai înveți dacă oricum nu-ți dă nimeni servici.” Cunoașterea lui Ștefan cel Mare trebuie plătită, doar nu asa, gratis, se învață Istoria Românilor. Limba română nu merită învățată, doar o știm de la baieții de cartier și de la țiganii care apar la TV. Iar matematica este prea grea sau foarte aiurea cu toate acele simboluri ciudate. La școală mergem pentru alocația mărită de PSD + PNL = cancerul României ce produce asistaţi social, plus cornul, laptele etc. La liceu putem intra cu orice notă, prin grija mafioților din PSD, cei pentru care învățatul nu înseamnă nimic. Și uite asa se ajunge la 10% din populatia activa (18 – 65 ani) angajată legal. Și uite asa se ajunge la 65% voturi pentru PSD și 95% pentru Ilici Iliescu. Și uite asa Botoșani reprezintă marginea lumii civilizate, locul unde moare speranța, educația, cultura, munca etc. Și răsar prostia, răutatea, idioțenia, barbaria, ortodoxismul necreștin etc.

Vedeti si aici.

13 noiembrie 2019

Winston Churchill: “Când vulturii sunt tăcuţi, papagalii încep să trăncănească.”

Am votat Dan Barna în turul I al alegerilor prezidenţiale din România, iar în 2020 voi vota USR-ul la alegerile parlamentare. Dar, în turul al II-lea, votez Iohannis.

Rămân efectiv fără reacţie când văd la unii USR-işti, cică, afirmaţii de genul “Votez Dăncilă, numai de-al dracului!” Terminaţi cu prostiile! Doar nu suntem la grădiniţă, trebuie să dăm dovadă de maturitate şi să punem interesul ţării deasupra orgoliilor personale.

Dan Barna a pierdut o bătălie, dar va câştiga războiul. Am încredere în Dan Barna! Am încredere în USR! Într-o ţară unde 2 milioane sunt spălaţi pe creier de Mafia TV (Antena 3 şi România TV în principal, nu prea poţi mişca). Şi evreii din vremea lui Hriostos l-au ales pe Baraba, nu pe Isus, când s-a pus problema alegerii.

Laşilor, nu daţi bir cu fugiţii la prima dezamăgire. USR-ul este alegerea corectă. Sau PNL-ul. Ciuma roşie trebuie să dispară.

Mai cred că Iohannis a înţeles dorinţele românilor şi va fi altfel în mandatul al doilea. Măcar precum Iohannis din 2019, cel care mi-a plăcut, deoarece a limitat acţiunea PSD = ciuma roşie = mafia.

Klaus Iohannis

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu