A şaptea dimensiune pe Facebook (CCIII)

joi, aprilie 1, 2021 7:28
Posted in category Istorie

Religia a ucis milioane de oameni28 noiembrie 2018

Top 10 – atrocități comise în numele religiei

Topul celor mai mari atrocități religioase

Oameni diferiti, care au trait in perioade indepartate atat din punct de vedere istoric, cat si geografic, oameni care s-au inchinat la Dumnezei diferiti, si-au ucis cu violenta si sadism semenii, ascunzandu-se in umbra protectoare a religiei pe care au imbratisat-o. O intrebare se impune: sunt religiile mapamondului doctrine care instiga la violenta sau sunt simple instrumente prin intermediul carora oamenii isi satisfac placerea de a ucide, cu scuza ca servesc unui scop nobil?

Masacrul hindusilor

Cucerirea Indiei de catre mahomedani a fost descrisa de catre istoricul W. Durant drept cel mai sangeros episod din istorie. In anumite parti ale Europei si ale Asiei, natiunile cucerite optau pentru convertirea la Islam in locul mortii sigure care ii astepta. In India lucrurile nu au stat asa cum si-ar fi dorit cuceritorii musulmani, datorita religiei hindu, care isi ocupase locul in viata si in cultura oamenilor cu mai bine de 4000 de ani in urma. Pusi in fata unei rezistente iesite din comun, cuceritorii musulmani nu au ezitat sa incendieze orase intregi si sa masacreze intreaga populatie a acestora. Fiecare astfel de campanie sporea numarul victimelor cu cateva mii de suflete si tot pe atatea erau aruncate in ghearele sclaviei. Fiecare invadator isi putea construi la propriu un deal din craniile adeptilor hindusi. Cucerirea Afganistanului in anul 1000 a avut ca rezultat anihiliarea intregii populatii hinduse de pe acest teritoriu. Sultanii Bahmani din centrul Indiei isi facusera o regula din a omori 100 000 de hindusi pe an. In anul 1399, Teimur a ucis 100 000 de oameni intr-o singura zi si mult mai multi cu alte ocazii. Conform calculelor profesorului Koenraad Elst, numarul populatiei hinduse a scazut din anul 1000 pana in anul 1525 cu 80 milioane.

Integral aici.

25 noiembrie 2018

Pe cei care lauda constructia Catedralei i-as trimite, cand se imbolnavesc, nu la spital, desi in Romania dominata de BOR, deci de Evul Mediu, nu ai sanse sa scapi nici la un spital romanesc, ci direct la Catedrala, acolo unde sunt banii pentru constructia spitalelor si soselelor, care nu s-au mai construit deoarece, nu-i asa, intr-o tara unde un cioban mafiot, si fost puscarias, ca George Becali este non-stop la tembelizor, de zeci de ani (si laudat ca a construit biserici din bani furati), nu poti avea, logic, ce are Franta, o tara atee in procent de 60%.

Catedrala mantuirii banului public

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu