A şaptea dimensiune pe Facebook (CXCVIII)

vineri, martie 26, 2021 6:43
Posted in category Mass-media

Regele Mihai, Dan Voiculescu18 noiembrie 2018

De ce nu sunt monarhist? In imaginea de mai jos, este unul dintre motive. Si daca tot veni vorba …

Cum era arestata in SUA principesa Irina, fiica regelui Mihai

Știți ce mai fac odraslele cu sânge albastru? Sunt arestate prin SUA. Din știrea prezentată mai jos, se pot înțelege multe (fiecare după IQ și ce-l doare).

Eu, dragii mei, am înțeles, în principal, următorul lucru: în SUA chiar se aplică legea și ești arestat de nu te vezi, dacă-ți trece prin cap să o încalci, în România (țiganizată de tembeliziuni, în principal) nu se aplică nici o lege până la capăt, prin ‘capat’ înțelegându-se voința unei societăți civilizate de a le băga infractorilor mințile în cap printr-o constrângere finuță, precum regimul penitenciar din România (în China comunistă, mințile se bagă în cap cu pistolul).

Revenind la vacile noastre, mai precis la una din fiicele regelui Mihai (cel care a vândut România rușilor, fiind un laș ordinar, scuza cu “nu avea ce face” nu ține), aceasta a fost arestată pentru organizarea de lupte cu cocoși.

În România, mafioților li se plânge de milă la Antena Securistică 1, 2, 3 (și câte or mai fi), acolo unde, seară de seară, sunt prezentate poeziile lui Bombonel, un infractor ordinar, sau ce mai fac animăluțele țiganilor mafioți Cămătaru, cele care aveau prilejul să se mai delecteze cu carne de om. În opinia mea, apariția la televizor a poveștilor lacrimogene despre bestiile de infractori trebuie stopată, oricine greșește trebuie să plătească. O societate care protejează infractorii, în special la tembelizor, nu poate fi civilizată și prosperă.

În România mai trebuie construite penitenciare, dacă vrem ca bătrânii noștri să nu trăiască, bolnavi și săraci, cu spaima că pot fi uciși de demenți ieșiti sau neintrați la mititica din cauza corupției din Republica Infracțională România. Judecătorii, procurorii, avocații și polițiștii corupți trebuie să primească maximum de pedeapsă, deoarece numai datorită lor criminalii sunt mai liberi ca pasările cerului în România. Haideți să vedem ce mai fac ‘principesele’ ajunse în SUA.

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost arestată în SUA

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi, relatează portalul OregonLive.com.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu