A şaptea dimensiune pe Facebook (CCI)

duminică, martie 28, 2021 15:23
Posted in category Mass-media

Tariceanu24 noiembrie 2018

Cum a distrus mafiotul Tariceanu echilibrul economic al Romaniei

România se împrumută cu peste un milion de euro pe oră. Călin Popescu Tăriceanu, criminalul economic al României

Timp de nouă ani, din 1999 și până în 2007 (cu o mică excepție în anul electoral 2004) , România s-a dezvoltat cu un ușor excedent sau cu păstrarea echilibrului pe segmentul de impozite dedicate în proporție covârșitoare plății pensiilor.

Din 2008 încoace, a apărut un dezechilibru macroeconomic cronic. Acesta a fost creeat prin alocarea de către stat a unor sume exagerat de mari în raport cu încasările, pentru susținerea unei valori nerealiste a punctului de pensie. Sume situate peste posibilitățile reale de taxare a veniturilor generate de munca salariată și care grevează asupra competitivității întreprinderilor.

Vedeti si aici.

23 noiembrie 2018

Sa nu uitati sa platiti abonamentul TV. Ca banii ajung la pupincuristii ciumei rosii. TVR-ul trebuie desfiintat! Audienta este praf! Ce poti vedea la TVR? Nimic! Doar ca acest nimic papa foarte multi bani munciti cu truda de romani. Ultima solutie, inc-o revolutie!

Cost omagii TVR

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu