A şaptea dimensiune pe Facebook (CXCIX)

duminică, martie 28, 2021 7:39
Posted in category Mass-media

Religie18 noiembrie 2018

Sute de mii de români ar fi fost astăzi în viață. Suntem victimele trufiei și lăcomiei capilor bisericilor și a politicienilor

Sute de mii de români ar fi fost astăzi în viață dacă capii bisericilor ar fi fost cu adevărat creștini iar politicienii nu ar fi căutat să obțină cooperarea și tăcerea cultelor. Afacerea lor a costat viața a sute de mii de români, poate chiar milioane! Pe ei nu îi interesează! Oricum se tratează de bolile date de prea mulții purcei de lapte înfulecați prin spitale și clinici private din afara țării.

Mulți ar fi văzut și astăzi lumina soarelui și ar fi fost aproape de cei dragi, dacă miliardele de euro care s-au băgat, direct sau pe furiș, în construcția de clădiri cu turnulețe, numite pompos biserici, sau mănăstiri, ar fi fost investite în construcția sau renovarea și dotarea spitalelor sau a cabinetelor medicale. Avem biserici, mai mereu goale, pe toate dealurile, râpile și drumurile, care tronează sfidător, înconjurate de case de chirpici sau blocuri care stau sa cadă, cimitire umplute până la refuz, zeci de mii de preoți cu un nivel de trai departe de cel al omului simplu și spitale puține și prost echipate unde te duci ca să mori. Avem sate cu biserici gigantice, dar fară apă curentă, drumuri, școli și cabinete medicale! Bisericile sunt multe și goale, iar spitalele puține și pline de muribunzi. De 23 de ani, spitalele se închid, școlile se închid, fabricile se închid dar inaugurări de biserici și mall-uri noi avem aproape zilnic! Și asta nu e tot, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a declarat că, încă nu avem destule biserici! Dacă asta nu este sfidare venită de la vârful bOR, atunci ce este…?

Cu siguranță, stimați cititori ai acestui blog, vă plângeți în permanență, mai ales dacă ați mai fost și pe afară, de faptul că România se află încă în Evul Mediu primitiv. În loc să ne mobilizăm și să ne trezim, ne batem cu pumnii în piept de cât de creștini suntem noi, dar față de alții, murim pe capete și se alege praful de tot. În timp ce noi investim în construcția de biserici și umplem buzunarele preoților alimentând această uriașă gaură neagră a economiei, alte state construiesc și dotează spitale și școli. Nu cred că asta este voința Divinității, nu cred că El ar vrea să se construiască biserici care să rămână goale și să se închidă spitale! Nu acesta este spiritul creștinismului, confiscat de ateii din fruntea bisericilor din țara asta. Păi numai un ateu ar transforma credința într-o afacere și ar închide ochii, fără să facă nimic atunci când vede că mor oameni!

Recensământul populației arată că în România, după 89 s-a murit masiv. Lipsa spitalelor sau a dotării corespunzătoare a a acestora a fost o cauza a enorm de multor decese. Oare câți romăni, victime ale spitalelor prost echipate sau inexistente suferă astăzi în tăcere? Clasa politică a băgat masiv bani, pentru a-și asigura cooperarea bisericilor și liniștea, în ziduri de piatră cu turnulețe, deși știa că acești bani ar fi fost cu mult mai utili în alte domenii și ar fi salvat vieți. Așa-zisele autorități naționale și locale continuă să pompeze bani în biserci paralel cu creșterea taxelor sau cu impunerea de noi taxe pe care le suportă populația. Se plâng continuu că nu sunt bani la buget dar pentru construcția de biserici sunt. Sfidarea din partea mafiei politice și bisericești continuă și mai jegos prin faptul că bisericile sunt în continuare scutite de taxe în timp ce noi plătim taxe din ce in ce mai aberante, mari și extinse (taxa pe caine, taxa pe apă de ploaie etc). Politicul protejează intens uriașa gaură neagră pe care tot mai numeroasele culte o produc în economia țării.

Nu vă imaginați că acești capi ai bisericii nu aveau cunoștință de necesitatea de a construi spitale și clinici și de a le dota la un nivel european, dar au prefereat, cu bună știință, să accepte acesti bani si sa ii investeasca in cladiri. Nu au fost interesați de popor ci doar de interesele lor de moment, acesta este adevarul. Din acest punct de vedere sunt complicii morții care tot răpește din ce în ce mai mulți români.

Nu trebuie uitat că aceste biserici sunt adevărate surse de imbogățire pentru auto-proclamații slujitori ai Domnului. Acesta le-a fost și interesul, nimic altceva.

Avem, asadar, biserici pe toate drumurile și râpele, dar din ce în ce mai puține spitale și școli. Ei au nevoie de proști și de bolnavi care, prin donații, să le crească conturile și să mențină caracatița sătulă. Aceștia nu sunt slujitorii Divinității sub nicio formă!!!

SUTANIȘTILOR, SUNTEȚI PARTAȘI LA GENOCID!

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu