A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLII)

luni, mai 31, 2021 8:32
Posted in category Mass-media

Texas versus Rusia29 martie 2019

Rusia, o tara inapoiata, dar cu ambitii imperiale

Căminele studențești din Moscova par desprinse din filmele de groază

În 2014, reporterul şi fotograful Pascal Dumont a făcut o paralelă între căminele ruseşti şi cele americane şia fotografiat, pentru publicaţia The Moscow Times, mai multe camere studenţeşti din căminele aflate în capitala Rusiei.

Ceea ce a găsit în camerele studenţeşti pare de-a dreptul revoltător pentru lumea civilizată. Studenţii au zilnic de a face cu ploşniţe şi gândaci, iar ploile torenţiale fac ravagii în camerele de cămin, din cauza infiltraţiilor de apă de pe acoperiş.

În tot acest timp, dictatorul criminal Vladimir Putin plătește postaci pentru a-i cosmetiza imaginea pe rețelele de socializare.

Un TROLL al lui PUTIN s-a demascat. Cum funcționează MAȘINA DE MANIPULARE prin care Moscova acționează pe INTERNET

O tânără care a fost „troll al Kremlinului” a anunţat că-şi dă în judecată fostul angajator şi cere să se închidă ceea ce descrie drept o „fabrică” care produce pe bandă rulantă propagandă pe Internet în apărarea preşedintelui rus Vladimir Putin.

Ea a povestit în aprilie, într-un interviu pentru AP, cum ea şi sute de foşti colegi de-ai ei din Sankt Petersburg gestionau o serie de conturi pe reţele de socializare, „inundând” Internetul cu comentarii pro-Putin, şi cum falsificau imagini care „aterizau” pe site-uri de ştiri din Rusia şi Occident.

În unele departamente, spunea ea, trollii primeau indicaţii zilnic despre punctele pe care urmau să le atingă în postări şi despre ce emoţii să evoce. Ea afirmă că cei mai mulţi dintre trolli sunt tineri, atraşi de salariile relativ mari, de 40.000-50.000 de ruble (800-1.000 de euro) pe lună.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu