A şaptea dimensiune pe Facebook (CCL)

sâmbătă, mai 29, 2021 10:42
Posted in category Mass-media

Ortodoxia18 martie 2019

După decembrie 1989, Biserica Ortodoxă Română (BOR) s-a privatizat şi-a început să producă sute de milioane de euro, pitiţi în conturile şi averile popilor

Popa Safta e privat fără privată şi fără milă (un material din 2002)

În Zimnicea există (exista în 2002 – n.m.), graţie graţiei divine, un popă. Popa Gheorghe Safta este patronul mai multor magazine, cuibărite în vreo n spaţii ultracentrale. Firmele sunt trecute pe numele fiului (său) şi al soţiei sale, preacunoscută fiind odată şi calitatea ei de clopotar la biserica soţului, unde avea carte de muncă, să-i meargă vechimea.

N-ar fi cine ştie ce dacă v-am aminti că taica popă a făcut politica PD (Partidul Democrat, devenit PDL, absorbit de PNL; partid creat de Petre Roman, prin desprinderea din FSN – n.m.), fiind înscăunat în legislatura trecută (este vorba de legislatura 1996 – 2000, n.m.) viceprimar, nici că a făcut campanie electorală îmbrăcat în haine preoţeşti de gală, în mai multe clipuri la televiziunea locală, nici că s-a rugat la Dumnezeu până i-a dat fostul FPS (Fondul Proprietăţii de Stat – n.m.) de pomană toate spaţiile comerciale din centrul oraşului, nici că se judecă cu ziariştii până îi ia Necuratul, nici că …

Nemulţumirea zimnicenilor este produsă acum (era august 2002 – n.m.) de un bar, întâmplător al aceluiaşi popă, unde muzica rage la maxim, iar pe pereţii interiori ai blocurilor din apropiere curg şiroaie de urină. Latrina barului lui taica popă este inutilizabilă, drept pentru care toţi consumatorii îşi fac nevoile prin orice ungher mai întunecos la îndemână.

Popa strâmbă din nas la reclamaţiile locatarilor, spunând că el are toaletă, dar că e muşterii neciopliţi. Episcopia nu vede şi nu aude, că popa are mână largă de la Dumnezeu, iar alţii păcatul lăcomiei în sânge.

Vedeti si aici.

17 martie 2019

“Atunci când o formă de guvernare devine distructivă şi nereprezentativă pentru popor, este dreptul poporului s-o modifice sau să o abolească şi să instituie un nou guvern a cărui fundaţie să fie bazată pe asemenea principii şi organizată in aşa fel încât să le reprezinte siguranţa şi fericirea.”

Din “Declaraţia de Independenţă a USA”

Mafiotul Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu