A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLI)

duminică, mai 30, 2021 9:26
Posted in category Mass-media

Zile la guvernare24 martie 2019

Pentru cine este bună “democraţia originală” introdusă de criminalul KGB-ist Ion Iliescu în România anilor 1990? Pentru mafioţii din politică! Ce-au câştigat ei de pe urma aşa-zisei democraţii din Românica? Au câştigat alternanţa la corupţie, la furt şi la jaf.

Democraţia autentică, cea occidentală, nu are nici o legătură cu ceea ce face astăzi ciuma roşie sau cu ce au făcut ieri PSD + PNL = USL (Uniunea Sovietico-Liberală, creaţia mafiotului Dan Voiculescu, jegul care a furat banii poporului român, de care se ocupa odioasa Securitate înainte de 1989).

Tocmai de aceea, scârbiţi de toţi cei care au guvernat România în ultimii 30 de ani, trebuie votaţi cei care nu au guvernat România, adică USR. Ei, poate, vor fi altfel. Nu poţi să fii atât de cretin şi să-i votezi tot pe cei care ţi-au furat viitorul, al tău şi al urmaşilor tăi.

Rezultate Referendum 200925 martie 2019

Vad ca se agita unii legat de referendumul pentru justitie, pe care Iohannis nu-l prea organizeaza de vreo 2,5 ani. Sa zicem ca s-ar organiza si lumea ar vota pentru eliminarea coruptilor din viata publica. Este asta o garantie ca rezultatele referendumului vor fi aplicate? Evident ca nu. Sa nu uitam ca hotii ciumei rosii din Parlament ar trebui, in concordanta cu rezultatele referendumului, sa voteze niste legi. Si, cel mai probabil, n-o vor face.

Asa cum s-a intamplat si cu rezultatele referendumului din 2009, pe care le vedeti in imaginea de mai jos.

Care este solutia? Una singura: un EUROMAIDAN ca-n Ucraina anului 2014.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu