A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXCII)

marți, iulie 20, 2021 9:17
Posted in category PeNaLii

Ludovic Orban2 iunie 2019

Gata-i neamule, s-a făcut dreptate! Mulţumită PNL-ului şi ilustrului său lider, Ludovic Orban!

Guvernul Dăncilă, ce a făcut de râs România, a fost dat jos prin moţiune de cenzură, iniţiată de PNL.

S-au recuperat cei 60 de milioane de euro, datoraţi statului român de mafiotul Dan Voiculescu.

Mafiotul PSD-ist Liviu Negoiţă a plătit cei 200 de milioane de euro datoraţi bugetului de stat.

PNL-ul anticomunist a solicitat tăierea pensiilor foştilor securişti şi foştilor membri ai nomenclaturii comuniste.

Ludovic Orban, personal, în calitate de lider al celui mai votat partid politic din România anului 2019, a solicitat Parlamentului României să pună în aplicare Rezultatele referendumului din 26 mai 2019.

Au fost anulate modificările criminale produse de ciuma roşie în domeniul justiţiei.

Pensiile speciale au fost eliminate, iar pensiile nesimţit de mari au fost micşorate, aplicând principiul contributivităţii.

S-au demarat procedurile de atragere a fondurilor europene, în special în domeniul infrastructurii şi al construirii de spitale noi, moderne.

Ajutoarele sociale au fost restricţionate, acordându-se doar celor bolnavi sau în căutarea unui loc de muncă, aceştia din urmă pe o perioadă strict determinată.

S-a redus aparatul bugetar parazitar, degrevând bugetul de cheltuieli inutile.

Parlamentarilor li s-au tăiat din salarii, precum şi din alte 1001 de indemnizaţii, aceştia trebuind să fie un exemplu de muncă şi dăruire în folosul comunităţii.

Etc., etc., etc.

Ei, şi dacă s-au făcut toate acestea (din care am enumerat o parte), evident, PNL şi Ludovic Orban s-au gândit să pună ordine şi în domeniul fiscal, anulând privilegiile acordate IT-iştilor, doar, vorba aia, toţi suntem egali în faţa legii.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu