A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXC)

duminică, iulie 18, 2021 11:17
Posted in category Mass-media

Aurelian Pavelescu27 mai 2019

Se răsuceşte în mormânt Corneliu Coposu din cauza celui care a ajuns preşedintele PNŢCD-ului! Aurelian Pavelescu este un limbric roşu, un nenorocit care i-o suge puşcăriaşului Dragnea, un jeg ce ia apărarea hoţilor din politică ce au devastat această ţară.

Aurelian Pavelescu, jigodie ordinară, ce cauţi tu în fruntea PNŢCD-ului? Spermatozoid defect, şi infect, tu eşti mai comunist decât comuniştii din moment ce crezi că libertatea unui om, bunul lui cel mai de preţ, trebuie îngrădit!

Păcat, păcat de sângele vărsat de ţărănişti – ce au făcut posibil momentul 1 Decembrie 1918 – în temniţele comuniste! Astăzi PNŢCD-ul nu numai că este minuscul, dar mai este şi o ruşine pentru această ţară, sub conducerea acestei jigodii impotente, atât intelectual, dar mai ales moral.

Aurelian Pavelescu, nu-ţi doresc să mori, deoarece este o pedeapsă prea mică, pentru un cretinoid ca tine. Îţi doresc, în schimb, să fii la fel de “iubit” de români, precum mafioţii roşii cărora le faci un sex oral non-stop. Şi dacă tot veni vorba, Aurelian Pavelescu ce gust are sperma lui Dragnea?

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu