A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXCVIII)

duminică, iulie 25, 2021 9:17

Viorica Dancila21 iunie 2019

Despre manualul unic şi imbecil al guvernului analfabetei Dăncilă de Teleorman, năşit de borfaşul Liviu Dragnea

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia imbecili şi analfabeţi în funcţii de miniştri, inclusiv ai Educaţiei.

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia borfaşi în funcţii publice, inclusiv în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia cocalari şi piţipoance în funcţii înalte ale statului român.

Niciodată, după 1989, nu am avut o gaşcă de penali care îndatorează România, prin împrumuturi externe, cu miliarde de euro, pentru a întreţine o adunătură de bugetari îmbuibaţi, 50% dintre ei inutili, plus o turmă de asistaţi (în special ţigani), buni de muncă, dar care preferă ajutorul social.

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia criminali şi violatori graţiaţi, atâţia infractori ieşiţi din puşcării înainte de termen, din cauza faptului că o gaşcă de borfaşi conduce România, schimbând legile justiţiei.

Niciodată, după 1989, România nu a fost atât de dezbinată, precum astăzi, în anul centenarului formării României mari.

Niciodată …

Niciodată nu mi-a fost atât de scârbă să scriu – a mia oară – despre jigodiile care conduc această ţară, în spatele acronimului PSD, ciuma roşie.

M-am hotărât să amintesc, din nou, despre această gaşcă de infractori care conduce România deoarece m-am îngrozit atunci când am deschis noul manual de Matematică, pentru clasa a VI-a, produs de Editura Didactică şi Pedagogică (cea mai de rahat editură din România, după 1989), manual unic precum în Rusia KGB-istului criminal Vladimir Putin sau în Turcia altui criminal, Erdogan, cel care a concediat poştaşi deoarece au dus scrisori membrilor opoziţiei (hăăăă, hăăăă, hăăăă, dacă nu ar fi de plâns).

Din moment ce prim-ministru este analfabeta mileniului, Viorica Vasilica Dăncilă, un monument de prostie şi incultură, de grobianism şi proastă educaţie, era de aşteptat ca manualul să fie scris de aurolaci culeşi de prin şanţuri.

Nu ştiu unde i-au găsit pe autorii manualului – Dorin Linţ, Maranda Linţ, Maria Zaharia, Dan Zaharia (remarcaţi ce familii “tradiţionale” unite în prostie produc manualele unice în România; or fi şi ăştia tot de prin Teleorman?) – dar aceştia, absolut necunoscuţi pentru mine, deşi stau bine la capitolul cultură matematică românească, au tâmpenii cât Universul prin acest manual, cică de matematică.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu