A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXCV)

miercuri, iulie 21, 2021 11:05
Posted in category Iliescu KGB

Mineriada, iunie 199014 iunie 2019

Au fost bătuţi cu bestialitate, iar unii dintre ei au fost ţinuţi cu gurile deschise ca minerii să le scuipe în gură. Plini de sânge, tinerii (băieţi şi fete) au fost taraţi afară şi aruncaţi în fântâna de la Universitate. Aici avea să se petreacă o scenă devenită (opt ani mai târziu) dosar penal. Un şef de schimb de la Exploatarea Minieră Livezeni, Denes Domokos, a vrut să-l decapiteze pe Marian Munteanu. El voia să ducă acasă capul liderului studenţilor în speranţa că soţia lui îi va da în schimb o sticlă de ţuică. Domokos a fost arestat la 7 aprilie 1998, iar acum este condamnat definitiv la 10 ani de închisoare. Este singurul condamnat pentru Mineriada din 1990.

Acesta e adevărul despre mineriada din iunie 1990, stimați neocomuniști din PSD, dragi colhoznici, gură-cască, privitori la Latrina 3 și Ghită TV. Se face atât tam-tam ca Băsescu ar fi amenințat-o pe toapa de Firea, un jeg uman. Dar televiziunile mogulilor, adica infractionale, nu suflă un cuvânt despre crimele tătucului Ilici Iliescu. Nu suflă un cuvând despre distrugerea României de către gașca lui Ilici Iliescu, în frunte cu infractorul Cătălin Voicu. Nu suflă un cuvânt despre tunurile financiare date de foști securiști și nomenclaturisti, tot din gașca lui Ilici. PSD-ul trebuie scos în afara legii, iar liderii nationali, de ieri și de azi, ai PSD-ului trebuie judecați pentru subminarea economiei naționale si crime la adresa poporului român. De la evreul Petre Neulander Roman și până la mitomanul Puie Monta, toți acești distrugători ai României, distrugători morali în primul rând, trebuie judecați și condamnați. Fără o curățenie generală, această țară nu se va ridica din mocirla KGB-istă în care a fost aruncată în 1989.

Dovada că Ion Iliescu i-a chemat pe mineri
Un miner rupe tăcerea: „Iliescu ne-a asigurat că nimeni nu se va lua de noi!”

Iorgu Mandreş, maistru cu protecţia muncii la Mina Motru: „Ion Iliescu a fost scurt și direct. Ne-a mulțumit pentru curaj pentru că am venit să evităm destabilizarea țării și ne-a asigurat că nimeni, niciodată, nu se va lua de noi.”

Șase morți, peste 1.000 de răniți, sute de persoane arestate și o intervenție în forță a minerilor împotriva protestatarilor din Piața Universității, acesta a fost bilanțul „Mineriadei” desfășurate în perioada 13-15 iunie 1990, în București.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu