A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXCVII)
sâmbătă, iulie 24, 2021 13:16Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina
Folosind o invenție capitalistă (Internetul), pupincuriștii bolșevismului criminal continuă să-l pupe în fund pe Ceașcă
Periodic, zăresc pe Facebook portretul celui pe care, nici în cel mai negru coșmar, n-aș dori să-l văd iarăși pe toate zidurile și pe toți pereții. L-am zărit 23 de ani (de fapt vreo 13 ani, până pe la vârsta de 10 ani nu se pun) și-mi ajunge. Eram suprasaturat de un dictator analfabet și sinistra lui soție, care se credeau Divinități mondiale, iar muritorii trebuiau să le aducă osanale zi de zi. “Hidrocentrala X a aparut datorită indicațiilor tovarășului Nicolae Ceaușescu”, “Școala Y s-a construit datorită geniului Ceausescu”, “Românii au un litru de ulei lunar prin bunăvoința secretarului general al Partidului Comunist Român (PCR), Nicolae Ceaușescu” etc.
În 1989, basarabenii (ce tocmai își declaraseră independența față de Moscova, în august 1989, parcă) doreau Unirea cu țara. Pe Ceașcă, evident, l-a durut în cur. Încă mai spera că stăpânii de la Moscova îl vor lăsa Țar al României. Nu prea s-a întâmplat așa
Marele “patriot” Nicolae Ceaușescu nu a făcut decât minore cosmetizări istoriei moștenite de la Gheorghiu-Dej, iar toate acestea pentru a-și preamări “geniul”, de aici și formulări de genul “România a început să fie măreată începând cu 1965, anul alegerii lui Nicolae Ceaușescu în funcția de secretar general al Partidului Comunist Român”. De basarabeni, de românii din Serbia sau de aiurea l-a durut efectiv în cur. Ba mai mult, românii din disapora, care-l criticau, erau vânați zi și noapte de Securitatea lui Ceașcă.
Ceaușescu a făcut parte din conducerea bolsevică a României din anii 1950, atunci când a fost exterminată elita militară și intelectuală a României interbelice, acel colț de rai în care italienii cereau viză de intrare
Nicolae Ceaușescu nu a apărut din neant. Nu, el a fost parte a mecanismului terorii bolșevice de după 1945, atunci când un Iuliu Maniu, un Lucian Blaga, un Lucrețiu Pătrăscanu erau exterminați sau izolați în temnițele comuniste. Ceaușescu a fost tovarășul Anei Pauker și nu un desident în interiorul PCR. El a susținut și a participat din plin la genocidul comunist apărut odată cu invazia sovietică. De altfel, pe Wikipedia găsim povestit un astfel de moment de teroare, în care călăul unor țărani era nimeni altul decât dictatorul pupat în fund de unele gunoaie bolșevice în 2015.
La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.
Marea industrie ceaușistă a fost furată de cei educați în dictatura lui Nicolae Ceaușescu. Sau a dispărut fiind ineficientă pentru o lume liberă
Cel mai greu „argument” al lingerii dosului lui Ceașcă îl reprezintă așa-zisa industrie comunistă, cea mai mare parte din ea nefăcând față unei competiții cu Vestul și restul lumii. De exemplu, industruia de armament, cu România pe culmile exportului acelor ani. Dar cine cumpăra arme de la români? Tot felul de dictatori africani (aceștia dispărând câte unul după 1989), arabii teroroști (pe care Ceașcă îi tot lingea în fund) etc. Doar nu vă imaginați că armele românești erau preferate de americani sau francezi. Tot astfel, alte produse ale industriei comuniste erau vândute unor alte state din gulagul sovietic. După 1989, aceste realități au dispărut și, implicit, a dispărut cererea. Este adevărat că puteau fi retehnologizate, dar gașca lui Ilici KGB Iliescu, un comunist din anturajul lui Nicolae Ceaușescu, într-o anumită perioadă, a hotărât altfel. Și, evident, a urmat distrugerea.
Vedeti si aici.
Citeşte şi articolele: