Despre manualul unic şi imbecil al guvernului analfabetei Dăncilă de Teleorman, năşit de borfaşul Liviu Dragnea

luni, octombrie 1, 2018 16:49

PSD, ciuma rosieDespre manualul unic şi imbecil al guvernului analfabetei Dăncilă de Teleorman, năşit de borfaşul Liviu Dragnea

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia imbecili şi analfabeţi în funcţii de miniştri, inclusiv ai Educaţiei.

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia borfaşi în funcţii publice, inclusiv în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia cocalari şi piţipoance în funcţii înalte ale statului român.

Niciodată, după 1989, nu am avut o gaşcă de penali care îndatorează România, prin împrumuturi externe, cu miliarde de euro, pentru a întreţine o adunătură de bugetari îmbuibaţi, 50% dintre ei inutili, plus o turmă de asistaţi (în special ţigani), buni de muncă, dar care preferă ajutorul social.

Niciodată, după 1989, nu am avut atâţia criminali şi violatori graţiaţi, atâţia infractori ieşiţi din puşcării înainte de termen, din cauza faptului că o gaşcă de borfaşi conduce România, schimbând legile justiţiei.

Niciodată, după 1989, România nu a fost atât de dezbinată, precum astăzi, în anul centenarului formării României mari.

Niciodată …

Niciodată nu mi-a fost atât de scârbă să scriu – a mia oară – despre jigodiile care conduc această ţară, în spatele acronimului PSD, ciuma roşie.

M-am hotărât să amintesc, din nou, despre această gaşcă de infractori care conduce România deoarece m-am îngrozit atunci când am deschis noul manual de Matematică, pentru clasa a VI-a, produs de Editura Didactică şi Pedagogică (cea mai de rahat editură din România, după 1989), manual unic precum în Rusia KGB-istului criminal Vladimir Putin sau în Turcia altui criminal, Erdogan, cel care a concediat poştaşi deoarece au dus scrisori membrilor opoziţiei (hăăăă, hăăăă, hăăăă, dacă nu ar fi de plâns).

Din moment ce prim-ministru este analfabeta mileniului, Viorica Vasilica Dăncilă, un monument de prostie şi incultură, de grobianism şi proastă educaţie, era de aşteptat ca manualul să fie scris de aurolaci culeşi de prin şanţuri.

Nu ştiu unde i-au găsit pe autorii manualului – Dorin Linţ, Maranda Linţ, Maria Zaharia, Dan Zaharia (remarcaţi ce familii “tradiţionale” unite în prostie produc manualele unice în România; or fi şi ăştia tot de prin Teleorman?) – dar aceştia, absolut necunoscuţi pentru mine, deşi stau bine la capitolul cultură matematică românească, au tâmpenii cât Universul prin acest manual, cică de matematică.

N-aş vrea să intru prea mult în detalii matematice, prea tehnice pentru unii, spre a evita plictiseala, aşa încât am să aleg un singur exemplu, din domeniul geometriei, exemplu elecvent pentru modul în care nenorocesc aceşti autori de Teleorman noţiunile matematice. Şi ajungem la noţiunea de “unghi”. La un unghi sunt două abordări clare: pe de o parte este unghiul ca figură geometrică, cu laturile semidrepte, infinite adică, iar pe de altă parte, avem măsura unui unghi, un număr, care, evident, se poate aduna cu altă măsură de unghiuri. Ce fac aurolacii care scriu manualul? Păi, fac un amalgam din cele două abordări, scriind ceva de genul: < AOB = 1200. Cum poţi să scrii asemenea tâmpenii?! Un unghi, ca figură geometrică, nu poate fi egală cu un număr, adică măsura unghiului! Corect era, ca până acum, m(< AOB) = 1200, adica masura unghiului, nu unghiul, este egala cu 1200. Şi toată partea de geometrie este decapitată cu astfel de tâmpenii.

Evident, încă o dată, nu te poţi aştepta la altceva de la o gaşcă de penali care au acaparat România şi pentru care a avea şcoală, a şti carte nu înseamnă nimic, fiind preferaţi cocalarii analfabeţi, atunci când sunt aleşi cei care ocupă funcţii înalte în statul român. Iar electoratul ciumei roşii, cu creierele spălate de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), este pe aceleaşi coordonate. Nu contează pentru turma imbecilă ce votează PSD-ul câtă carte ştii tu, cât de bun eşti într-un domeniu sau altul, lichelele te vor ataca până la moartea, la moartea ta sau a speranţei din tine, speranţa că-n această ţară de căcat faptul c-ai fost bun la şcoală chiar contează.

De exemplu, bugetarii care i-o sug puşcăriaşului Dragnea îţi vor rânji în nas dacă le aminteşti de corupţie şi corupţi, de analfabeţi şi analfabete, de incultură şi prostie. Ei îţi vor da de înţeles că-n Românica nu ai nicio şansă în faţa lichelelor, care au s-au infiltrat peste tot în sistemul de stat (“de stat”, nu de muncă). De la aşa-zise profesoare suplinitoare de cultură civică care predau elevilor că mandatul Preşedintelui României este de 4 ani, c-aşa scrie în manualul vechi şi depăşit prezent în şcoală, şi până la tot felul de grobieni care elogiază dictatura comunistă şi-i ling fundul puşcăriaşului Dragnea, avem tabloul horror al unui stat în agonie, al unei ţări comparabile cu o fată frumoasă trimisă să se prostitueze, pentru nişte bănuţi încasaţi de lepre fără scrupule. 75% dintre cei care predau în şcolile din Românica şi-ar vinde oricând ţara pentru nişte arginţi, iar un Dragnea sau Tăriceanu, un Nicolicea sau oricare alt parlamentar imoral sunt, până la urmă, produsul unei modelări greşite într-o şcoală care produce nu neapărat tâmpiţi, vorba lui Băsescu (deşi produce şi din ăştia din belşug), cât mai ales hoţi, corupţia fiind o formă de hoţie. Iar unde educaţie de calitate nu e, nimic nu e.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Despre manualul unic şi imbecil al guvernului analfabetei Dăncilă de Teleorman, năşit de borfaşul Liviu Dragnea”

Adauga un comentariu