A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXVIII)

joi, ianuarie 20, 2022 19:13

Carol Dima
1 mai 2020

Pe acest tovarăş, evenimentele din decembrie 1989 l-au împins câteva luni în arest la Galaţi.

Iese alt om, animat de gânduri creative în economia de piaţă.

Pregătirea intelectuală a fostului tovarăş, deşi precară, l-a ajutat să se îmbogăţească şi să parvină în politică, în democraţia bananieră a KGB-istului Ion Iliescu.

În 2000 a devenit senator din partea, ia ghiciţi, partidului care a adunat toate scursurile Securităţii şi Partidului Comunist Român, partid condus de tribunaticul Vadim Tudor, adică PRM (Partidul România Mare).

De profesie ajutor mecanic, Carol Dima avea la un moment dat 80% din firma Grup DIC din Galaţi, la care mai sunt asociaţi membri ai familiei sale.

Compania a fost implicată, potrivit unui raport al Coaliţiei pentru un Parlament Curat, în tranzacţii păguboase pentru stat la Sidex, înainte de privatizare (adică era o firmă căpuşă, doar aşa s-a jefuit Sidex-ul înainte de privatizare prin intermediul firmelor căpuşă deţinute de mafioţi din politică sau protejaţii unor mafioţi din politică).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu