A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXX)

sâmbătă, ianuarie 22, 2022 7:47

Cernobal4 mai 2020

„Pe 26 aprilie 1986, comunismul a „înfrânt” definitiv capitalismul, la Cernobîl! Cea mai mare catastrofă de pe Pământ a fost provocată de sistemul comunist și omul „nou”. Bombele atomice lansate la Hiroshima şi Nagasaki cumulate au fost de 400 de ori mai slabe!

În bunul stil comunist, URSS a recunoscut tragedia abia pe 14 mai 1986, după 19 zile. Până în 1995 au murit 125 000 de oameni. Tragedia continuă fără să ne dăm seama. Vivat comunismul biruitor!”

Dincolo de ironia autorului, ce ar mai fi de adăugat? Poate doar un singur “amănunt”: nimeni şi niciodată în istoria umanităţii nu a ucis atât de mulţi semeni, cum au făcut-o comuniştii criminali. Cei care regretă comunismul sunt criminali potenţiali, adică ar ucide fără să clipească, dacă li s-ar oferi prilejul. Te-ar trimite în Siberia, criminalul de comunist, numai dacă îndrăzneşti să gândeşti altfel decât el, să ai un alt sistem de valori, să vezi lucrurile diferit. Slăbiciunea democraţiei (dar altfel nu se poate) constă tocmai în faptul că toate leprele şi toţi ticăloşii sunt liberi să-şi susţină aberaţiile.

Via https://www.facebook.com/tovarasulceausescunicolae/

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu