A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXXIX)

duminică, februarie 13, 2022 18:37
Posted in category Educatie

Scoala in comunism21 mai 2020

De exemplu, pe tovarăşul Liviu Dragnea ce bine l-a “educat” învăţământul comunist, de-a furat un judeţ întreg, o insulă pe Dunăre şi, dacă mai stătea liber, fura România toată şi o muta în Siberia.

Sau ce educaţie aleasă a primit în comunism tovarăşul Adrian Năstase. Toţi corupţii din aparatul de stat, pe vremea când era premierul României, trebuiau să-i dea 10% din şpăgile încasate. Până şi mafioţii italieni din SUA cereau mai puţin.

Şi ce se mai studia socialismul ştiinţific în şcolile României comuniste. Da, ăla din care recită azi limbricii care iau apărarea Odiosului.

Actualizare

Un alt exemplu al caracterului de rahat al educaţiei primite în comunism se referă la protecţia mediului. Ca urmare a educaţiei de căcat primită în comunism, acolo unde protecţia mediului nu conta, hoardele ieşite din bezna bolşevică a umplut România cu munţi de gunoaie, aşa cum fac şi astăzi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu