A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXXIV)

joi, februarie 10, 2022 20:48

Berlinul divizat17 mai 2020

Zidul Berlinului este cea mai clară dovadă a lagărului (gulagului) în care au fost ţinuţi oamenii în comunism.

Construit de Germania comunistă la indicaţiile Moscovei, Zidul Berlinului a fost ridicat pentru a-i împiedica pe germanii din Berlinul comunist să fugă în Berlinul de Vest (occidental).

La fel, în România comunistă oricine trecea graniţa pentru a fugi din lagărul comunist era fie împuşcat, fie ajungea la puşcărie, dacă era prins.

Şi mai sunt jeguri care spun că pe atunci eram liberi, iar astăzi suntem sclavi. Iată până unde poate merge ticăloşia unora.

Apologia comunismului criminal trebuie interzisă în România. Toţi cei care scuipă pe memoria zecilor de milioane de inocenţi ucişi în numele bolşevismului trebuiă să plătească.

S-a ajuns în situaţia aberantă, pe Facebook cel puţin, de-a fi blocat dacă zici ceva de ţigani, dar nu păţeşti absolut nimic dacă aduci elogii comunismului, un sistem criminal care a ucis peste 100 de milioane de oameni pe oriunde a trecut.

Până la urmă, toţi cei care regretă comunismul îşi asumă şi crimele înfăptuite de comunişti, sunt de acord cu ele, adică aceste târâtoare sunt criminali potenţiali care, la o adică, dacă li s-ar oferi prilejul, ne-ar aresta, ne-ar întemniţa sau ne-ar ucide pe toţi cei care suntem împotriva dictaturii comuniste.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu