A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXLII)

sâmbătă, ianuarie 1, 2022 15:25
Posted in category Mass-media

Medic pupator de moaste25 martie 2020

Şi a mai fost şi preşedintele Colegiului Medicilor din România.

Dr Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România și fost rector al Universității de Medicină din Iași, are o postare controversată în contextul în care toată lumea este speriată de epidemia de coronavirus și în care s-a vorbit chiar despre închiderea bisericilor.

Dr Vasile Astărăstoae susține, într-un text postat pe blogul său, că nu va renunța la mersul la biserică în următoarea perioadă.

”Fac parte din categoria pupătorilor de moaște și icoane. Sunt creștin, o mărturisesc ori de câte ori am ocazia. Cred într-unul Dumnezeu și mă rog la Tatăl Nostru oricât ar încerca unii să-mi inducă sentimente de inferioritate sau de frică. Iar în noaptea de Înviere, voi fi prezent în Biserică, voi săruta icoanele și voi lua Lumină indiferent ce măsuri absurde vor lua decidenții în războiul cu virușii”, scrie dr Astărăstoae.

O să ne trateze pupătorii de moaşte şi absolvenţii “geniali” de Spiru Haret! Aşa se întâmplă când PSD = ciuma roşie a alungat din ţară pe cei mai buni români!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu