A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXXXVIII)

joi, decembrie 30, 2021 19:20

Cosmin Gusa22 martie 2020

Cosmin Guşă, kaghebistul ratat al politicii româneşti

Pentru cine nu ştie, Cosmin Guşă este bănuit a fi omul serviciilor secrete ruse, doar nu întâmplător acesta a fost, în campania electorală, consilierul Prostănacului, cel care alerga la Moscova să-i lingă tălpile dictatorului Putin. Recent, într-o emisiune pe una din antenele securistului Voiculescu, Cosmin Guşă emite două afirmaţii care sunt vecine cu prostia, doar pe acest Guşă nu-l dă inteligenţa afară din casă.

Prima afirmaţie este “Ion Iliescu, fie că a făcut bine sau rău, este cel mai bun politician de după 1989”. Aşa-i, tovarăşu’ Guşă, Ilici a fost atât de ‘bun’ încât România a trăit cea mai cruntă perioadă din ultimii 20 de ani sub ‘domnia’ acestui bolşevic, cu o inflaţie galopantă, cu jaf la drumul mare al avutului public, cu ţigani care veneau cu mercedesul să-şi ridice ajutorul social, cu Caritas-ul care a falimentat sute de oameni, cu cuponiada pe banii fraierilor care munceau, cu mineriade şi aşa mai departe. Din cauza faptului că 11 ani (3,2 mandate) Ilici a fost bolşevicul care implanta democraţia originală în România, suntem azi ultima curcă din UE. Dar, atunci când ai firmă cu Vîntu, nu mai deosebeşti bine albul de negru.

A doua afirmaţie: “Referendumul din noiembrie 2009, privind reducerea numărului de parlamentari, este o metodă de distragere a atenţiei opiniei publice de la nerealizările mandatului preşedintelui Băsescu”. Aşa-i, tovarăşu’ Guşă, reducerea numărului de parlamentari reprezintă o chestiune ‘minoră’ pentru cine are o avere de patru milioane de euro.

Aplicând aceeaşi logică am putea formula alte axiome ‘guşate’: (1)cursurile şcolare sunt o metodă de a distrage atenţia de la ţigăneala din România; (2)munca este o metodă de a distrage atenţia de la emisiunile TV.

Oricum, tovarăşu’ Guşă, poţi sta liniştit: într-un parlament dominat de liberali roşii şi pesedişti orbiţi de flacăra violet, şansele ca ceea ce au votat românii la Referendum să se aplice până în 2012 sunt minime. Într-o ţară în care ‘intelectuali de colhoz’ îl reprezintă pe ciobanul semianalfabet Becali, iar liberalii dau mâna cu neocomuniştii din PSD, voinţa poporului nu prea mai contează. Cine a suportat cheltuielile (inutile) de la Referendumul din mai 2007, privind suspendarea preşedintelui României? Fraierii care plătesc impozite, nu un alde Geoană, Vadim Tudor, Tăriceanu sau Voiculescu. Şi dacă tot veni vorba de anul 2007, în filmuleţul de mai jos putem vedea cum este alergat Guşă de manifestanţi în Piaţa Universităţii, în perioada premergătoare Referendumului. Iar acest individ huidut de mii de români (erau români, tovarăşu’ Guşă, nu ceceni măcelăriţi de ruşi) apare cu nonşalanţă la tembelizor pentru a ne explica nouă cum stă treaba cu democraţia.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu