A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXLI)

sâmbătă, ianuarie 1, 2022 8:09

Marian Oprisan25 martie 2020

Turnătorul la Securitatea comunistă Marian Oprişan – dictatorul PSD-ist al judeţului Vrancea

O întâmplare din 2004, anul jafului total al ciumei roşii în România.

În Săptămâna Mare, Oprişan a ţinut prost

Chiar dacă nu-l cheamă Anton, Marian Oprişan ar fi trebuit să ajungă, la pregătirea lui, cel mult turnător de beton.

A turnat însă la Securitatea comunistă şi, cum nici aici nu s-a descurcat foarte bine, a trebuit să se reorienteze spre domenii mai tolerante din punct de vedere gramatical.

Aşa a ajuns Oprişan, dintr-un simplu posesor de carnet de tractorist, un ditamai baronul local pesedist.

Aici, printre baroni, nu-l întreabă nimeni despre despărţirea în silabe şi nici despre lucruri mai complicate, de doctorat, cum ar fi virgula dintre subiect şi predicat.

Astfel că, nemaiconfruntându-se de atâta timp cu complementul direct şi condiţionalul prezent, Oprişan a început să se creadă deştept.

Şi, de curând (era aprilie 2004 – n.m.), într-un moment în care cele două emisfere cerebrale încercau o colaborare cu totul inedită, Oprişan a dat frâu liber neuronului şi i-a spus jurnalistului Mihai Boicu de la Ziarul de Vrancea: “Ţin să-ţi declar în mod oficial că eşti un prost! Hai, piei din ochii mei, că mă enervezi!”. Apoi, când bicepsul a început să fie invidios pe creier şi şi-a cerut dreptul legitim la exprimare, Marean a avut o sclipire de geniu şi l-a îmbrâncit pe inamic.

Vedeti si aici.

23 martie 2020

Popii care nu respectă legile ţării ar merita încătuşaţi şi băgaţi la puşcărie!

Profitând de prostia membrilor unei turme de vertebrate ignorante, care se târăsc prin viaţă ca nişte larve needucate, spălate pe creier, imorale etc., popii lacomi şi aroganţi se cred stat în stat, se cred pe vremea Evului Mediu întunecat, atunci când Biserica era o organizaţie criminală care te putea urgent condamna la moarte.

România, populată de o turmă de imbecili ortodocşi, într-un procent de minim 80%, are şanse minime să fie vreodată o ţară propsperă şi civilizată.

Popii hoţi şi criminali reprezintă garanţia certă că Evul Mediu întunecat în România va mai dura nişte zeci de ani!

Popi criminali

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu